Τέα Πρέλεβιτς: Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες

10.12.2020 / 15:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
130595626_667106117302321_3550883135559058638_n

H Τέα Πρέλεβιτς, αναφέρθηκε στον γάμο – εξπρές που έκανε με έναν Ινδό μέλος βασιλικής οικογένειας αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό τους.

«Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση», είπε αρχικά και συνέχισε, «Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην σύζυγός μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία. Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές, του εύχομαι τα καλύτερα», δήλωσε αρχικά η Τέα Πρέλεβιτς.

Στη συνέχεια η Τέα Πρέλεβιτς μίλησε και για ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε ένα από τα ταξίδια της στην Ινδία όταν σχηματίστηκαν ουρές γύρω της για μια και μόνο φωτογραφία μαζί της: «Όταν πήγα στο Ταζ Μαχάλ περίμεναν ουρές κόσμου να βγάλουμε μια φωτογραφία γιατί τους φαίνονταν περίεργο που ήμουν ξανθιά με λευκή επιδερμίδα».

Τα δυο κορίτσια οι αδερφές Αννα και Τέα Πρέλεβιτς βρέθηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα