Γιάννης Μπέζος στον Τάκη Χατζή: Για αυτούς τους ηλίθιους μιλούσα – ΒΙΝΤΕΟ

10.12.2020 / 17:19
06-12-19-image-59

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή στον ALPHA και όταν ρωτήθηκε για την επίμαχη δήλωση πως δεν “θέλει να μιλάει με ηλίθιους”, απάντησε: “Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δε βγαίνει από τη Δύση”.

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε και σε άλλες δηλώσεις του που συζητήθηκαν πολύ: “Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι.”Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω””.

Σχετικά με το πολιτικό σκηνικό στη χώρα τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι αριστερός, είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος. Στη συμπεριφορά μου είμαι πολύ αριστερός άνθρωπος και πολύ έντιμος, σας διαβεβαιώνω για αυτό. Είμαι χριστιανός, αλλά απεχθάνομαι τους φανατισμούς. Ο χριστιανισμός είναι ένα μεγάλο φιλοσοφικό κίνημα το οποίο λίγο εφάπτεται της αριστεράς. Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα, δεν ανήκω στον χώρο αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ. Τα κόμματα στην Ελλάδα έχουν κάποια βαρίδια πίσω τους. Για να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είδαμε, κατέφυγε σε συμμαχίες οι οποίες ήταν λίγο παράδοξες. Και βέβαια όταν ένα κόμμα γιγαντώνεται, είναι πολύ φυσικό στον χώρο του να παίρνει και κάθε καρυδιάς καρύδι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα