Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου

21.03.2023 / 7:42
ZODIA-26-scaled

ΚΡΙΟΣ: Δράσεις και κινήσεις με θετική προοπτική. Στα επαγγελματικά, ανοίγματα για κοινωνικές επαφές. Αφήνετε στην άκρη προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερβολικές απαιτήσεις απωθούν τις προσεγγίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρατηρητές των εξελίξεων με απολαυστικά συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες συναναστροφές με απρόσμενα γεγονότα. Αποστασιοποιείστε από συζητήσεις που προκαλούν αδιέξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε απρόσμενη συνάντηση με εξεζητημένο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεσπόζει ο εγωισμός και πέφτετε σε λάθη. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές θα είναι οι αλλαγές, παρά την αντίθεσή σας. Εγωισμός και αλαζονεία προκαλούν δυσφορία στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η ανηθικότητά σας διεγείρει τον ερωτισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράζεστε με έμπνευση, όχι με δυναμισμό. Στα επαγγελματικά, διαφοροποιούνται εμφατικά οι στάσιμες συνθήκες. Συζητήσεις για να εξομαλυνθεί η κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έναρξη περιόδου με έντονη γοητεία.

ΛΕΩΝ: Καταστροφικές σκέψεις με αποτυχημένες κινήσεις. Στα επαγγελματικά, ανάληψη ευθυνών για τη διατήρηση των κεκτημένων. Μονόδρομος η αποδοχή των λαθών προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε συζητήσεις που κουράζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακραίος εγωισμός προκαλεί απομόνωση. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις. Εκφραση έντονων συναισθημάτων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πλανητικό σκηνικό από θαμπή γοητεία.

ΖΥΓΟΣ: Προβάλλετε αξιοσημείωτες πτυχές του χαρακτήρα σας. Στα επαγγελματικά, ενέργειες σκεπτόμενες, μεθοδικές και όχι σπασμωδικές. Απόμακροι και ανασταλτικοί απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι χρησιμοποιείτε τεχνάσματα και ανθρώπους για προσωπικό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ειδήσεις επιφέρουν συναισθηματική αναστάτωση. Στα επαγγελματικά, επικοινωνιακά ανοίγματα άκρως επικίνδυνα. Διάθεση για διασκέδαση και έξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι παραφέρεστε σε αντιδράσεις, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλογή νέας αναγκαστικής πορείας. Στα επαγγελματικά, γνώριμες προσεγγίσεις από δόλια πρόσωπα. Χαμηλή η αυτοπεποίθηση και καθόλου κατανόηση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοήτευση από τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκέψεις ικανές να σας ωθήσουν στην οπισθοδρόμηση. Στα επαγγελματικά, αυθόρμητες κινήσεις προκαλούν λανθασμένες εντυπώσεις. Αλληλοθαυμασμός και αλληλοεκτίμηση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ακούτε προσεκτικά και αποφασίζετε λανθασμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτελέσματα από πεπραγμένα κινήσεών σας. Στα επαγγελματικά, αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν τις ικανότητές σας. Νέες δοκιμασίες και επίμονες προσπάθειες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι συνειδητοποιείτε και απομακρύνεστε από ουτοπικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρωτοβουλίες που προκαλούν συγκρούσεις. Στα επαγγελματικά, νέες απόψεις αλλάζουν τους στόχους. Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και έντονη νευρικότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με έντονο μυστήριο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα