Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ όταν έχεις σχέση

20.03.2023 / 8:24
open man

Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και όλων των ειδών οι σχέσεις θέλουν συνεχή προσπάθεια. Για να καταφέρεις να μείνεις με τον σύντροφό σου πολλά χρόνια (ακόμα και για πάντα) και να παραμείνετε ευτυχισμένη πρέπει να φροντίζεις τη σχέση σου και να μην επαναπαύεσαι ποτέ.Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι να εκφράζουμε τακτικά τις ανάγκες μας στους συντρόφους μας και το ίδιο να ζητάμε να κάνουν και εκείνοι ως προς εμάς.

«Αν σταματήσεις να εκφράζεις τις ανάγκες σου στον σύντροφό σου, μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείς όλα όσα πιστεύεις σχετικά με τις ανάγκες σου, και τα πιστεύω που έχεις σχετικά με το αν ένας σύντροφος μπορεί να προσφέρει ανακούφιση στα προβλήματά σου», δηλώνει η ειδική σε θέματα σχέσεων Vienna Pharaon.

Όσο δεν εκφράζεις αυτά που θέλεις από τη σχέση σου τόσο πιο καταπιεσμένη θα νιώθεις και τόσο περισσότερο ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να καταλάβει τι χρειάζεσαι. Εσύ θα νευριάζεις περισσότερο, εκείνος δεν θα καταλαβαίνει τι πρόβλημα υπάρχει και η σύγκρουση δεν θα αργήσει να έρθει.

Καλό είναι να συζητάς με τον αγαπημένο σου όλα όσα σε απασχολούν, σε ήρεμους τόνους και να επιλέγεις πάντα τη σωστή στιγμή για να το κάνεις και όχι κάποια στιγμή που εκείνος είναι φορτισμένος και μπορεί να μην κατανοήσει όλα όσα θα του πεις.

Αν τηρήσεις αυτά τα tips να είσαι σίγουρη πως η σχέση σας θα εξελιχθεί πολύ όμορφα και δεν θα έχετε ποτέ κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα