Τα λάθη που κάνεις και καταστρέφουν τη σχέση σου

06.07.2022 / 8:31
loving-young-couple-relaxing-at-home-and-kissing-picture-id1209001849

Υπάρχουν κάποια λάθη που πολλές γυναίκες κάνουμε και οδηγούν στην καταστροφή μιας σχέσης. Αυτά τα λάθη είναι αρκετά «ύπουλα» καθώς μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση μας χωρίς καν να το καταλάβουμε.

#1. Μπορεί οι άντρες να μην το δείχνουν αλλά τα περισσότερα πράγματα που κάνουν είναι για να σε ευχαριστήσουν. Όταν λοιπόν εμείς σταματάμε να αναγνωρίζουμε τις καλές πράξεις που κάνουν και δεν λέμε ποτέ ευχαριστώ, εκείνοι νιώθουν πως δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούν γιατί δεν θα είμαστε ποτέ χαρούμενες. Μπορεί εμείς να έχουμε 1000 λόγους για να μην πούμε αυτό το ευχαριστώ αλλά για το καλό της σχέσης μας θα πρέπει που και που να το λέμε.

#2. Στην πορεία μιας σχέσης πολλές γυναίκες σταματάνε να φέρονται στους άντρες τους όπως φέρονταν στην αρχή της σχέσης και τους φέρονται σαν να είναι τα παιδιά τους. Αυτό γίνεται πολλές φορές τόσο ομαλά που ούτε και εμείς οι ίδιες δεν το καταλαβαίνουμε. Κι όμως, αν παρατηρήσεις τη σχέση σου θα δεις πως πολλές φορές μιλάς στον αγαπημένο σου όπως θα μιλούσες και στο παιδί σου.

#3. Η έντονη κριτική είναι ένα ακόμα λάθος που πολλές γυναίκες κάνουν. Οι άντρες δείχνουν να είναι δεκτικοί στην κριτική παρόλο που αυτό δεν ισχύει με αποτέλεσμα να βλάπτεται η σχέση σημαντικά.

#4. Λίγες είναι οι γυναίκες που λένε στους άντρες τους και στους συντρόφους τους πόσο πολύ τους εκτιμούν. Μπορεί για παράδειγμα, να έχεις τον άντρα σου σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και εκείνος να νομίζει το αντίθετο επειδή δεν του το επικοινωνείς σωστά.

Αυτό που έχει σημασία λοιπόν είναι να έχουμε καλύτερη επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους, να τους λέμε πώς νιώθουμε και να τους αντιμετωπίζουμε σαν ενήλικες και όχι σαν παιδιά!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα