Ποια ζώδια ακολουθούν τα  επαγγελματικά χνάρια του γονιού τους

10.07.2024 / 7:12
epikoinwnia_metaksi_paidiwn_kai_gonewn_vasikoi_kanones

Τα τρία ζώδια για τα οποίαμιλάμε είναι εκείνα που θα επιλέξουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του γονιού τους με χαρά και θα έχουν μια καλή συνεργασία μαζί του. Μάλιστα θα αναλάβουν με κέφι την επιχείρηση (αν φυσικά αυτή είναι μια “στρωμένη” δουλειά) ή το γραφείο (αν είναι επιτυχημένο και έχει πελατεία) και θα τα επεκτείνουν. Πάμε να δούμε ποια βαδίζουν επαγγελματικά στα χνάρια του γονιού τους:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την οικογενειακή επιχείρηση, ακριβώς επειδή είναι… οικογενειακή. Ως άνθρωπος είναι παραδοσιακός και θα κάνει τα πάντα για να στηρίξει την οικογένειά του. Δεν θα άντεχε με τίποτα να δει τους κόπους των γονιών του να πάνε χαμένοι. Δεν θα επέτρεπε τον ιδρώτα μιας ζωής να πάει στα σκουπίδια. Ο Καρκίνος όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία, θα βγει μπροστά, θα αναλάβει την επιχείρηση ή το γραφείο και θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να την δει να πετυχαίνει ακόμα περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι αυτό που λέμε «το παιδί του μπαμπά». Αν ο γονιός του έχει μια στρωμένη επιχείρηση ή γραφείο με συγκεκριμένη πελατεία, έσοδα και σταθερότητα, τότε θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα ασχοληθεί και εκείνος με την δουλειά αυτή. Άλλωστε πέρα από τα δεδομένα οικονομικά οφέλη, θα μπορεί να είναι αφεντικό του εαυτού του και φυσικά διευθυντής της επιχείρησης. Θα λογοδοτεί μόνο στον εαυτό του και από νεαρή σχετικά ηλικία θα είναι αυτόνομος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα για τον Σκορπιό είναι θέμα χρημάτων. Είναι επιτυχημένη η επιχείρηση των γονιών του; Βγάζει χρήματα; Προσφέρει σταθερότητα και ένα εγγυημένο μέλλον; Αν τα έχει όλα αυτά τότε δεν χρειάζεται καν ο Σκορπιός να κάνει δεύτερες σκέψεις για το τι επάγγελμα θα επιλέξει. Όπως και ο Λέοντας, έτσι και εκείνος, πέρα από τα χρήματα, το βλέπει και σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να γίνει κατευθείαν διευθυντής και αφεντικό του εαυτού του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα