Παρασκευή, 30.09.2022, 3:18 μμ

Συνδρομή του Λιμενικού Πάτρας-Μπλόκο σε φορτηγό με 282 κιλά χασίς

03.04.2021 / 14:25
ντα 33

Πάνω από 280 κιλά χασίς επιχείρησε να μεταφέρει με φορτηγό 55χρονος, ωστόσο συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ομάδες Δίωξης Ναρκωτικών των Λιμενικών Αρχών Πάτρας και Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας στο εν λόγω όχημα, κατά την άφιξή του από λιμένα του εξωτερικού.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου και κατόπιν ένδειξης του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Βλαντ» της τοπικής Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν στον χώρο φορτίου του φορτηγού 254 στεγανοποιημένες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν υδροπονική κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 282 κιλών και 660 γραμμαρίων. Η αξία της ανέρχεται σε 1.766.000 ευρώ. 

Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο Έλληνας οδηγός, ενώ κατασχέθηκαν το φορτηγό, το φορτίο και οι ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για τη δεύτερη επιτυχή προσπάθεια των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για αποτροπή εισαγωγής και περαιτέρω διακίνησης-διάθεσης ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα