Στρατηγική Συνεργασία IEK ΔΕΛΤΑ 360 και ΚΙΚΟ

18.01.2022 / 15:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Untitled collage (4)

Σε μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία προχώρησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, υπογράφοντας σύμφωνο συνεργασίας με την πασίγνωστη εταιρία καλλυντικών ΚΙΚΟ Milano.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς και το νούμερο ένα brand καλλυντικών προϊόντων στην Ιταλία βρίσκονται πλέον σε κοινή πορεία, με στόχο την καλύτερη εκπαίδευση των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς και στις 7 πόλεις, όπου «χτυπά η καρδιά» του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Οι σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα πολύτιμα καλλυντικά προϊόντα της εταιρίας στην καθημερινή τους πρακτική άσκηση, μέσα στα σύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Επίσης, ambassadors και επαγγελματίες της ΚΙΚΟ Milano θα προσφέρουν την τεχνογνωσία τους στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μέσα από σεμινάρια, διαλέξεις και workshops με θέμα την ομορφιά!

Η ΚΙΚΟ Milano ιδρύθηκε το 1997 από τον όμιλο Percassi στο Μιλάνο, την πρωτεύουσα της μόδας, της τέχνης και του design. Βασισμένο στην αξία του «Made In Italy», αλλά και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, κατάφερε να πρωτοπορήσει και να θέσει νέους κανόνες στον χώρο των καλλυντικών.  Οι κατηγορίες των προϊόντων της εταιρίας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα όπως προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, νυχιών αλλά και πολλά αξεσουάρ και επαγγελματικά πινέλα. Βασικά της χαρακτηριστικά είναι η συνεχόμενη καινοτομία, η ασφάλεια, η ποικιλία, οι εξαιρετικές υφές και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

Πρόκειται για ένα brand, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς και το δίκτυο καταστημάτων του διευρύνεται συνεχώς. Στην Ελλάδα, ήρθε πριν από ένα περίπου χρόνο και ήδη το ελληνικό καταναλωτικό κοινό έχει «αγκαλιάσει» τα μοναδικά προϊόντα ομορφιάς.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι υπερήφανο για τις στρατηγικές συνεργασίες που συνάπτει με παγκόσμια brands, όπως η ΚΙΚΟ Milano. Στόχος της εν λόγω συνεργασίας είναι η βέλτιστη εκπαίδευση των νέων επαγγελματιών του τομέα ομορφιάς, μέσα από εξειδικευμένη κατάρτιση με επαγγελματικά προϊόντα, που αναδεικνύουν το ιδανικό αποτέλεσμα!

Η διαρκής ανοδική τάση του κλάδου της Αισθητικής έχει δημιουργήσει την ανάγκη για ολοένα και περισσότερους εξειδικευμένους επαγγελματίες. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό, αναβαθμισμένα εργαστήρια, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τα καλύτερα υλικά, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον εκπαίδευσης στη σπουδαστική του κοινότητα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα