Παρασκευή, 3.12.2021, 12:49 πμ

Σοκαριστική μαρτυρία – Την βίασαν και ύστερα την ανάγκασαν σε “μαραθώνιο” για να το αποδείξει!

25.08.2021 / 21:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 34

Στο φως έρχεται μια συγκλονιστική μαρτυρία για μια γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού αλλά αντιμετώπισε έναν εξευτελιστικό μαραθώνιο για να αποδείξει το τραύμα της και να καταγγείλει τον βιασμό της, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες την παρέπεμπαν από τη μια στην άλλη. Όπως αναφέρεται στην μαρτυρία η γυναίκα που βιάστηκε από δύο άνδρες που τη νάρκωσαν επικοινώνησε αρχικά με το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων που την παρέπεμψαν σε ιατροδικαστή. Πήγε σε δύο νοσοκομεία για να εξεταστεί, ωστόσο της είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Επικοινώνησε ξανά με τα αστυνομικά τμήματα Εξαρχείων και Κερατσινίου, με δικηγόρο, με το 100, με το 166 και τελικά μετά από έναν απίστευτο μαραθώνιο κατάφερε να βρει έναν ιατροδικαστή, ο οποίος της είπε ότι η εξέταση θα μπορεί να γίνει την επόμενη ημέρα. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανάρτηση: «Πήγε στο ΑΤ Εξαρχείων να καταγγείλει τον βιασμό της, της είπαν πήγαινε αύριο σε ιατροδικαστή αλλά πήγαινε τώρα σε εφημερεύον για τοξικολογικές.

Πήγε στον Ευαγγελισμό, της είπαν δεν έχουμε ιατροδικαστή και γυναικολόγο, πήγαινε στην Αλεξάνδρας. Πάει Αλεξάνδρας, ο γιατρός εφημερίας της εξηγεί ότι δεν μπορεί να την εξετάσει χωρίς παρουσία ιατροδικαστή. Παίρνει το 100. Της λένε πάρε το 166. Παίρνει το 166. Της λένε πάρε το 100.

Παίρνει στο ΑΤ Εξαρχείων, δεν το σηκώνουν. Παίρνει ξανά, ούτε και πάλι. Παίρνει στο ΑΤ Κερατσινίου, της λένε κάτσε να πάρουμε τηλέφωνο στο ΑΤ Εξαρχείων γιατί κάτι κάνεις λανθασμένα Παίρνει τηλέφωνο δικηγόρο. Της λέει κάτσε να πάρω τηλέφωνο δικαστή. Ο δικαστής της λέει κάνε ότι λιποθύμησες για να σε εξετάσουν.

Παίρνει ξανά στο ΑΤ Κερατσινίου, της λένε το ΑΤ Εξαρχείων δεν το σηκώνει. Της λένε να πάει σε εφημερεύοντα και να κάνει όσα είχε κάνει ήδη. Παίρνει τηλέφωνο για ιατροδικαστή στο ΚΑΤ, δεν απαντάει κανείς. Παίρνει τηλέφωνο δικηγόρο, της δίνει τηλέφωνο ιατροδικαστή. Το σηκώνει και της λέει η εξέταση θα γίνει αύριο. Και ότι αυτή είναι η διαδικασία.

Μετά την στέλνουν να βρει εφημερεύον φαρμακείο ώστε να αγοράσει φάρμακα μην τυχόν και κόλλησε μεταδιδόμενα. Αν λοιπόν κουραστήκατε, με τον δαίδαλο που περιγράφω. Σκεφτείτε ότι όλα αυτά συνέβησαν σε μια γυναίκα που μόλις είχε βιαστεί από δύο τύπους που την νάρκωσαν και καλά καλά δεν μπορούσε να προφέρει το όνομά της από το σοκ.

Αυτό είναι το ελληνικό κράτος και αυτή είναι η διαδικασία για μια επιζήσασα βιασμού. Ένας μαραθώνιος, μόνο και μόνο για να μπορέσει να αποδείξει το τραύμα της. Ρωτήστε τώρα “γιατί δεν το κατήγγειλαν αμέσως”».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα