Προβλέψεις 2023: Ανάδρομα ξεκινάει η νέα χρονιά – Ποιά ζώδια θα επηρεάσει – ΒΙΝΤΕΟ

26.12.2022 / 8:10
zodia

Τις πρώτες αστρολογικές της προβλέψεις για το 2023 δίνει η Άση Μπήλιου, η οποία μας ενημερώνει για… όλα όσα μας περιμένουν από το νέο έτος.
Η γνωστή αστρολόγος, μέσα από την εκπομπή της Stars System, μας δίνει τις πρώτες αστρολογικές της προβλέψεις, οι οποίες όμως… δεν μας κάνουν ακριβώς να χαμογελούμε.
Όπως εξήγησε η αστρολόγος, η νέα χρονιά κρύβει προκλήσεις για τα ζώδια, αλλά θα υπάρχουν και οι τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που θα δουν τη ζωής τους να αλλάζει και τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα.
Η χρονιά ξεκινά με δύο ανάδρομους πλανήτες, τον Ερμή μέχρι τις 18/1 και τον Άρη μέχρι τις 12/1. Όπως είπε η Άση Μπήλιου, καλό είναι ό,τι σημαντικές αποφάσεις θέλουμε να πάρουμε, να τις πάρουμε μετά τις 18/1.
Το 2023 θα αλλάξουν ζωδιακή θέση τρεις σημαντικοί πλανήτες, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, οι οποίοι θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σε προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό και πολιτισμικό επίπεδο.
Οι εκλείψεις προχωρούν από τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στον άξονα Κριού-Ζυγού και τα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι πολλά και καθοριστικά.
Επίσης οι ανάδρομες πορείες των πλανητών μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, στις σχέσεις και τα οικονομικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα