Η βροχή έστειλε… μήνυμα νίκης – Φαρμάκης από Πάτρα: “Πάμε όλοι μαζί μπροστά” (φωτο + βίντεο)

06.10.2023 / 20:04
ka 22-ink

Μικρή σε χρονική διάρκεια, αλλά ουσιαστική ήταν η εκδήλωση και η κεντρική ομιλία του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, ενώ εκείνο που ξεχώρισε ήταν για ακόμα μια φορά το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε για να τον ακούσει στο φινάλε της προεκλογικής περιόδου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά για όλους» ετοιμάζεται για τη νέα του θητεία στν περιφερειακή αρχή με βάση όλα τα προγνωστικά και έχοντας πάρει κατά τη διάρκεια της περιοδείας της παράταξης του τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του μόνο θετικά μηνύματα από την κοινωνία.

Η βροχή έστειλε... μήνυμα νίκης - Φαρμάκης από Πάτρα: "Πάμε όλοι μαζί μπροστά" (φωτο + βίντεο) 3
Η βροχή έστειλε... μήνυμα νίκης - Φαρμάκης από Πάτρα: "Πάμε όλοι μαζί μπροστά" (φωτο + βίντεο) 4

Η ομιλία του στην Πάτρα ήταν λιτή και κράτησε μόνο λίγα λεπτά λόγω της βροχής που ξέσπασε. ο κ Φαρμάκης αναφέρθηκε στο έργο που έγινε τόσο στην Αχαϊα, όσο και στην αχαϊκή πρωτεύουσα τα τέσσερα αυτά χρόνια της θητείας του, στις προτεραιότητες που έχουν δοθεί για την επόμενη τετραετία  και στον αέρα μιας ευρωπαϊκής περιφέρειας που έχει πλέον η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, βγαίνοντας από την εσωστρέφεια και μπαίνοντας σε άλλη τροχιά, με προοπτική και δυναμική για το μέλλον.

Ευχαρίστησε δε τους συνεργάτες του και τα μέλη της παράταξης του για όλο αυτόν τον αγώνα που έκαναν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και έδωσε το σύνθημα. “Πάμε όλοι μαζί μπροστά”.

https://www.youtube.com/watch?v=VfFF34sPvsA

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα