Λιάκος: Ως δήμαρχος θα διαθέσω τον μισθό μου σε ευπαθείς ομάδες της Δυτικής Αχαΐας

06.10.2023 / 19:42
ka 12

Σε μια ακόμα γενναία εξαγγελία, με σαφές κοινωνικό περιεχόμενο, προέβη ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας, Φίλιππος Λιάκος, κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία του, το βράδυ της Πέμπτης, στην πλατεία Δημοκρατίας.

 Ο επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαία», ανακοίνωσε στους περισσότερους από 2.000 συγκεντρωμένους πολίτες, ότι ως ο επόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας, δεν θα δεχθεί να  λαμβάνει κάθε μήνα τον μισθό του Δημάρχου, αλλά θα τον διαθέτει εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες ευπαθών ομάδων και του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Δυτικής Αχαίας!

Ήταν μία εξαγγελία, που πυροδότησε θύελλα ενθουσιασμού από τις χιλιάδες των δημοτών που παρακολουθούσαν την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου και συγκίνησε τον κόσμο, που βλέπει στο πρόσωπο του Φίλιππου Λιάκου, τον άνθρωπο που θέλει να υπηρετήσει τον Δήμο, χωρίς να αποσκοπεί σε προσωπικά οφέλη και συμφέροντα.

Άραγε, οι αντίπαλοί του, κύριοι Μυλωνάς και Αλεξόπουλος, μπορούν και αυτοί να δεσμευθούν έναντι του λαού της Δυτικής Αχαΐας, ότι θα διαθέτουν τον μισθό τους, για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες τους;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα