Παλιότερα οι Έλληνες, έβλεπαν τα καλοκαίρια τους τουρίστες να αγοράζουν μια φέτα καρπούζι και ένα χαμόγελο ειρωνείας ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό τους. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον οι Έλληνες καταναλωτές, αγοράζουν και αυτοί πλέον το κρέας, όχι με βάση το κιλό, αλλά σε μερίδες…. Βλέπετε, η ακρίβεια «επιβάλλει» νέες καταναλωτικές συνήθειες, αφού οι οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών οδηγούν σε περικοπές ακόμη και από το οικογενειακό τραπέζι, όπου στην Ελλάδα το κρέας ανέκαθεν αποτελούσε βασικό στοιχείο.
19 Μαΐου, 2024 1:27 πμ
Γούναρη 35 & Κανακάρη, Πάτρα Τηλ.: 2610 229 100
e-mail: pressdete@gmail.com