Πάτρα: Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία του ΚΕΤχ

16.06.2021 / 23:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
to 23

Στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας καθώς και στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες του Γενικού Επιτελείου Στρατού περιοχής Πατρών, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία έναντι του κορωνοϊού, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.

Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΕΘ.Α., που υπηρετούν την Εθνική Άμυνα της χώρας, απέδειξαν για ακόμα μία φορά, ότι εκτός από την αυταπάρνηση και την συναίσθηση καθήκοντος, που τους διακρίνει, λόγω της κρίσιμης και σημαντικής αποστολής τους, έχουν συναίσθηση και της κοινωνικής τους ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους πάσχοντες και χρήζοντες βοήθειας συνανθρώπους μας, ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που λόγω της πανδημίας της COVID-19 οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και οι εθελοντές αιμοδότες πιθανόν να έχουν γίνει επιφυλακτικότεροι.

Ο Σύλλογος όπου πρόεδρος είναι ο Τρύφων Κούκος ευχαριστεί δημοσίως τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πάτρας και Διοικητή του Κ.Ε.ΤΧ. ταξίαρχο Γεώργιο Ουρουμίδη για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του καθώς επίσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία του με το Σύλλογο και την Τράπεζα Αίματος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα