Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος ζητά να ξεκινήσει άμεσα η γ’ δόση εμβολιασμών στους υγειονομικούς

09.09.2021 / 17:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Εμβόλιο-4.jpg

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) σημειώνει ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών δεν θα πρέπει να καθυστερήσει τις αποφάσεις της, καθώς οι συνθήκες για την τρίτη δόση στους υγειονομικούς είναι πλέον ώριμες.

Άλλωστε οι περισσότεροι υγειονομικοί που δίνουν τη μάχη με την πανδημία σε όλες τις δομές υγείας, ήταν οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν αφού το εμβολιαστικό πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021.

Παράλληλα αναμένει την έναρξη εμβολιασμών κατ’ οίκον από τους ιδιώτες ιατρούς καθώς και σε όλα τα ιατρεία, που θα ενισχύσουν την επιτυχημένη εμβολιαστική προσπάθεια της χώρας μας.

Ταυτόχρονα ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) χαιρετίζει την απόφαση να διατίθενται τα εμβόλια για τον κορονοϊό στον παιδικό πληθυσμό, στον φυσικό τους χώρο που είναι τα ιατρεία των Παιδιάτρων.

Τα παιδιά πρέπει να προστατευθούν άμεσα από την COVID 19, καθώς όπως δείχνουν όλες οι πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, πλέον και τα ανήλικα κινδυνεύουν λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. Ο εμβολιασμός τους κρίνεται απαραίτητος ειδικά τώρα που ξεκινά η νέα σχολική χρονιά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα