Ο Φουστάνος αποκαλύπτει την πραγματική του ηλικία και παραδέχεται: «Έχω κάνει τα πάντα στη ζωή μου»

23.07.2022 / 10:25
202109240948440.7654_ANDREAS_FOYSTANOS_VIKI_MANOLI_1892021

Ο Ανδρέας Φουστάνος, μετά από καιρό, ανοίγει σε συνέντευξή του, τα χαρτιά του και μιλάει για όλα, σε έναν μικρό απολογισμό της ζωής και της καριέρας του.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, μιλώντας στα Παραπολιτικά, αποκάλυψε την πραγματική του ηλικία, μίλησε για τα παραμορφωτικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει μία παρέμβαση στο πρόσωπο, για τα απρόοπτα ενός χειρουργείου αλλά και για το κεφάλαιο «γάμος» που δεν αποκλείει καθόλου για το μέλλον…

Στο χειρουργείο έχεις κάτι για να χαλαρώνεις;

Μουσική. Ακούω πολλή µουσική, κυρίως λάτιν. Πάντα µου αρέσει να παίζει µουσική.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;

Σε φάση χαλάρωσης. Έχω κάνει τα πάντα στη ζωή µου, είµαι 71. Έχω κάνει τρέλες που κάνουν όλα τα παιδιά. Ξενύχταγα.

Με τις γυναίκες πώς είναι η σχέση σου;

Πολύ καλή.

Είχες κάνει δύο γάµους. Θα έλεγες «ναι» σε έναν τρίτο;

Κοίταξε, οι γάµοι είναι τυχαίοι. Έτυχαν. Βρίσκεσαι σε κάποια φάση που λες «τώρα παντρεύοµαι». Στην ουσία νοµιµοποιείς µια σχέση. Αν συνέβαινε, πιθανόν. ∆εν το προγραµµατίζω, ούτε µε ενδιαφέρει. Έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο ο οποίος παντρεύτηκε στα 98.

Πώς αισθάνεσαι που σε θεωρούν τον κορυφαίο Έλληνα πλαστικό χειρουργό;

Αυτό ήρθε µε τα χρόνια και µε την πείρα. Κάνω αυτή τη δουλειά 35 χρόνια.

Θυµάσαι κάποιο απρόοπτο στο χειρουργείο;

Ολος ο κόσµος νοµίζει ότι στο χειρουργείο συµβαίνουν απρόοπτα. ∆εν συµβαίνουν απρόοπτα στα χειρουργεία και ειδικά στα χειρουργεία τα οποία είναι προγραµµατισµένα δεν έχεις τίποτα το απρόοπτο. Κάνεις ένα συγκεκριµένο χειρουργείο, ξέρεις τι θα κάνεις, ξέρεις πού θα πας, ξέρεις πού θα τελειώσεις, δεν έχει λοιπόν να συµβεί κάτι απρόοπτο. Απρόοπτο µπορεί να συµβεί σε ένα χειρουργείο επείγον.

Ποια είναι η δηµοφιλέστερη πλαστική που ζητούν;

Ο περισσότερος κόσµος, σε µένα τουλάχιστον, έρχεται για το πρόσωπο. Ζητάνε οτιδήποτε. Μπορεί να είναι ένα face lift ή µια ρινοπλαστική.

Εχει τύχει να διώξεις κάποιον πελάτη που σου ζητούσε κάτι που δεν γινόταν;

Πολλές φορές, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φαντασίωση ότι είναι άσχηµοι, ότι δεν είναι ωραίοι, κάτι τους φταίει στο πρόσωπό τους, ενώ είναι µια χαρά και δεν χρειάζεται να τους κάνεις τίποτα. ∆εύτερον, έρχονται πολλοί νέοι που νοµίζουν ότι έχουν γεράσει και ζητούν να κάνουν από τώρα επεµβάσεις για να προλάβουν το γήρας. Τέτοιες περιπτώσεις θα τις διώξεις.

Βλέπουµε όµως και πολλά παραµορφωµένα πρόσωπα. Τι ακριβώς συµβαίνει;

Παραµόρφωση από χειρουργική είναι δύσκολο να γίνει. Παραµόρφωση µπορεί να γίνει µε τα ενέσιµα. Εγώ δεν συµφωνώ µε αυτά. ∆εν προωθώ το ενέσιµο. ∆εν µου αρέσει, γιατί παραµορφώνει. Είναι κάτι το οποίο δεν µπορείς να το ελέγξεις και γι’ αυτό πρέπει να το αποφεύγει κανείς. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί γιατροί που ζουν από αυτό. ∆εν θα τους χαλάσουµε τη δουλειά. ∆εν µου αρέσει να αλλοιώνεις το πρόσωπο. Η χειρουργική δεν το αλλοιώνει. Εάν δεν προσέχει κάποιος και βάζει ενέσιµα φουσκώνοντας τα πρόσωπα, τα παραµορφώνει. Τώρα, το ότι υπάρχει ένας µιµητισµός, ό,τι έβαλε µια γυναίκα πάει και η άλλη να το βάλει, υπάρχει.

Εσύ έχεις κάνει κάποια πλαστική στον εαυτό σου;

Μόνος µου θα το κάνω; (γέλια)

Ερχονται παραµορφωµένοι άνθρωποι για να τους αναλάβεις;

Ναι και είναι από ενέσιµα. Γι’ αυτό και είµαι κατηγορηµατικός.

Κατά καιρούς οι ανταγωνιστές σου λένε ότι δεν χειρουργεί ο Φουστάνος, βάζει άλλους. Τι έχεις να τους απαντήσεις;

Πως µε πολεµούν. ∆εν µε ενδιαφέρει και δεν δίνω σηµασία. Κοίταξε να δεις: Όταν ένας άνθρωπος είναι πετυχηµένος και βρίσκεται στο προσκήνιο 35 χρόνια, είναι αδύνατον να µη δεχτεί επιθέσεις. Πρέπει να βρουν κάτι να πουν. Το ότι δεν είµαι καλός πάντως δεν µπορούν να το πουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα