Ναταλία Γερμανού: “Πλέον οι καλεσμένοι μου επιλέγουν εμένα”

09.01.2023 / 23:59
ba290b1cd7084bd5aa8f1321a9ffe941

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στη Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το ένθετο “Τύπος Tv”. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε αρχικά για την εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” και την επιτυχία που σημειώνει κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της έχουν “φιλοξενήσει” στο πλατό τους πολλά διάσημα πρόσωπα.

Θα τολμούσα να πω ότι νιώθω τεράστια τιμή γιατί πλέον οι καλεσμένοι μου επιλέγουν εμένα και όχι εγώ εκείνους. Ζητούν επίμονα την εκπομπή νιώθουν άνετα με την αισθητική της εκπομπής, τη ροή, το κλίμα, τους ανθρώπους. Ο λόγος που αγαπώ τις συνεντεύξεις -και τις αγαπάει και ο κόσμος- είναι γιατί και η Ναταλία Αργυράκη και εγώ γνωρίζουμε πολύ καλά τους καλεσμένους και το αντικείμενό τους. Καλούμε ανθρώπους γνωρίζοντας τ πάντα για εκείνους κι αυτό τους κάνει να χαλαρώνουν και να ανοίγονται” είπε πάνω σε αυτό η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στη συνέχεια στην τηλεοπτική της συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Πρωθυπουργός έκανε την πρώτη του κίνηση να μπει ζωντανά σε ψυχαγωγική εκπομπή και επέλεξε τη δική μας. Λογικά αν σκεφτούμε, ήθελε κυρίως να μιλήσει σε νέα κορίτσια και γυναίκες, κοινό που μας παρακολουθεί φανατικά. Ήταν ευγενικός με όλους και χαμογελαστός” δήλωσε.

Σπάνια θα τη δούμε να εμπλέκεται στους τσακωμούς που κατά καιρούς βλέπουμε να εκτυλίσσονται στη μικρή οθόνη.

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό λέγοντας: “Είναι όλα θέμα χαρακτήρα. Δεν θεωρώ ότι το σοβαρότερο πρόβλημα του μέσου Έλληνα αυτή τη στιγμή είναι να βλέπει εμάς να τσακωνόμαστε. Αν νευριάσω με κάποιον συνάδελφο, θα τον πάρω τηλέφωνο. Το βήμα της εκπομπής δεν είναι για τα προσωπικά μου, Η εκπομπή ανήκει στο κανάλι“.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα