Μήνυμα του δημάρχου Αιγιαλείας: «Χωρίς τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, θα ζούσαμε εφιάλτη»

02.03.2021 / 21:39
ντα 23

O δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, μετά από το αίσθημα ανησυχίας που εκφράζουν οι ειδικοί λόγω της έξαρσης της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, απευθύνει το ακόλουθό μήνυμα:

«Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,Ένα χρόνο τώρα, η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού, που άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη τις ζωές μας.

Τα αυστηρά -αλλά αναγκαία για την προστασία της δημόσιας υγείας- μέτρα που έχει λάβει η πολιτεία, σίγουρα έχουν κουράσει τους περισσότερους από εμάς. Όμως, η επιδημιολογική κατάσταση που καταγράφεται στη χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή μας, καθώς και η πίεση που υφίσταται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δεν μας αφήνουν περιθώρια να χαλαρώσουμε.

Ο ιός αντιστέκεται στις προσπάθειές μας με διαρκείς μεταλλάξεις που τον κάνουν ακόμα πιο μεταδοτικό, γι’αυτό και επικίνδυνο. Ακόμα κι αν τα μέτρα έχουν εξαντλήσει την υπομονή μας, ας σκεφτούμε πως αν δεν είχαν ληφθεί, τα πράγματα θα ήταν όχι απλώς χειρότερα αλλά πραγματικός εφιάλτης.

Οι μεγάλες δυσκολίες έχουν περάσει. Ο πόλεμος όμως δεν έχει τελειώσει. Γι’αυτό το λόγο, όλοι μας ας συνεχίσουμε με φροντίδα και σθένος την προσπάθειά μας. Κυρίως, ας αποφεύγουμε συνωστισμούς σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους και βέβαια, να μην ξεχνάμε ποτέ να φοράμε την προστατευτική μας μάσκα. Για να έρθει γρήγορα η μέρα που θα επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή, χωρίς κανέναν φόβο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα