Κορωνοϊός: «Ουρές» για το εμβόλιο στην Πάτρα – Αγγίζουν τα 600 τη μέρα

02.03.2021 / 21:48
ντα 25

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των Πατρινών στον εμβολιασμό κατά του κορωνοίού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρωί της Τρίτης το Κέντρο Υγείας του Αγίου Αλεξίου είχαν σχηματιστεί ουρές από Πατρινούς που περίμεναν υπομονετικά να κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και παρά τις όποιες καθυστερήσεις έχουν παρατηρηθεί με τα ραντεβού κατά την διάρκεια της εμβολιαστικής διαδικασίας, μόνο στην Πάτρα ο αριθμός των εμβολίων που γίνονται αγγίζουν τα 600 την ημέρα κατά μέσο όρο.

Θυμίζουμε ότι τα εμβόλια γίνονται στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Αλεξίου, στο Κέντρο Υγείας της Άνω πόλης και στα εμβολιαστικά κέντρα του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα, αλλά και στο ΠΓΝ Πατρών.

Παράλληλα για την Πάτρα κλείνονται και ραντεβού στο Κέντρο Υγείας της Χαλανδρίτσας. Ειδικότερα στα δύο νοσοκομεία και στο κέντρο υγείας του Αγίου Αλεξίου σχηματίζονται σε καθημερινή βάση «ουρές».

Σύμφωνα με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη υπάρχει ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κόσμου στον εμβολιασμό, ενώ στα θετικά είναι το γεγονός ότι έχει ανέβει σημαντικό το ποσοστό των εμβολιασμών και στο υγειονομικό προσωπικό στα νοσοκομεία της Πάτρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα