Μέτρια η “πρεμιέρα” των μαγαζιών της αγοράς της Πάτρας – Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια

12.04.2021 / 21:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 17

Μέτρια για πρώτη μέρα ήταν η κίνηση στα καταστήματα της Πάτρας και στην αγορά της, σύμφωνα με τους εμπόρους που άνοιξαν τα μαγαζιά τους ύστερα από τρεις μήνες στο off.

Ο κόσμος έδειξε ένα μικρό ενδιαφέρον, κατεβαίνοντας από το πρωί στο κέντρο της Πάτρας, κάποιοι προχώρησαν και σε ορισμένες αγορές, αξιοποιώντας τις καλές ευκαιρίες που υπάρχουν στις τιμές, όμως, σε καμία περίπτωση δεν σημειώθηκε αυτό που θα περίμενε κανείς ύστερα από έναν τόσο μεγάλο παρατεταμένο lockdown.

Ωστόσο, ακόμα και αυτή η κινητικότητα που υπήρξε άφησε υποσχέσεις στους εμπόρους για τις επόμενες ημέρες και ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια.

Γενικότερα, παρά τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Πάτρας, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία που έφερε φυσικά από μόνο του το άνοιγμα της αγοράς.

Το δεδομένο μέχρι ώρας είναι η αυστηρή τήρηση των μέτρων κάτι που παρατηρήθηκε από την πρώτη μέρα σε όλα τα μαγαζιά της τοπικής αγοράς, τόσο από τους επαγγελματίες εμπόρους, όσο και από τους υπαλλήλους.

Άλλωστε, γνωρίζουν ότι η κάθε παράβαση των μέτρων μπορεί να φέρει διασπορά και αυτό με την σειρά του ένα νέο κλείσιμο της αγοράς. Κάτι που θα είναι το πλέον καταστροφικό σενάριο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα