Σύλλογος Παραγωγών των Λαϊκών Αγορών της Πάτρας – Καμία δικαστική δίωξη εις βάρος αγροτών

12.04.2021 / 22:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 19

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών της Πάτρας αναφέρει τα εξής: «Να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των 4 αγωνιστών αγροτών που σέρνονται σε δίκη την Τρίτη 13 Απρίλη, μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας (ΟΑΣ), γιατί συμμετείχαν σε κινητοποίηση το Φλεβάρη του 2019 στην Ιόνια Οδό, στο ύψος Χαλίκι, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνίας και κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος»

Την ίδια στιγμή που σε συνθήκες πανδημίας  η κυβέρνηση φέρνει μια σειρά νέα μέτρα που τσακίζουν την ζωή και το εισόδημά μας όπως το νέο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές οι αγρότες,παραγωγοί βρισκόμαστε στο έλεος μας.

Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να παίρνει μέτρα για την προστασία της Υγείας του λαού και του εισοδήματός μας, συνεχίζει ακάθεκτη τις διώξεις που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η δικαστική δίωξη σε βάρος των συναδέλφων μας επί της ουσίας στρέφεται ενάντια στο ίδιο το συνδικαλιστικό μας δικαίωμα. Αναδεικνύεται ότι το κράτος δουλεύει μια χαρά και έχει συνέχεια όταν πρόκειται να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις

Αποδεικνύεται ότι ο οργανωμένος αγώνας είναι αυτό που τρομάζει!

Απέναντί μας έχουμε την  πολιτική κυβερνήσεων, την ΚΑΠ της ΕΕ, τα μονοπώλια, τους μεγαλοεπιχειρηματίες αγρότες που κοιτάνε να “καταπιούν” τη γη και την παραγωγή μας για ένα ξεροκόμματο. Με συμμάχους τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, δίνουμε κοινό αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές, παίρνουμε κοινές πρωτοβουλίες. Όπως στην Απεργία των λαϊκών στις 7/4.

Καμιά Συνδικαλιστική Διωξη!  Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσοι αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε. Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα