Μαζωνάκης για την διαμάχη με την αδερφή του: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εξαντλήθηκαν τα όρια μου»

24.05.2024 / 12:38
TOM_9440-e1716407591113

Στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε για τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδερφή του, Βάσω και αποκάλυψε ότι ο Γιώργος έχει αποδείξεις για το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που του δημιουργήθηκε και υπογράμμισε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος.

Αρχικά είπε ο φίλος του τραγουδιστή: «Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του Γιώργου είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Έχει γίνει κάτι παρόμοιο με το παρελθόν και ίσως και πιο βαρύ. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα βρουν.»

Και πρόσθεσε: «Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε. Γιατί ο σκοπός ήταν να μπορέσει, να τον πείσει να έχει τη διαχείριση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα