Πρόταση στον Δ. Ουγγαρέζο για εκπομπή τα Σαββατοκύριακα

14.06.2024 / 13:32
ouggarezos

Συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ο ΑΝΤ1, κυρίως για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μπέττυ Μαγγίρα και Μαρία Αναστασοπούλου συζητούν, εδώ και εβδομάδες, για το πώς μπορούν να προχωρήσουν στην επόμενη σεζόν με τους ιθύνοντες να επιμένουν σε infotainment εκπομπές.

Από τη μία η Μπέττυ θέλει να παραμείνει πιστή στην ψυχαγωγία, από την άλλη η Μαρία είναι ορκισμένη στον ενημερωτικό τομέα, δημιουργείται ένα σκηνικό που μόνο ελπιδοφόρο δεν φαντάζει.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, «έσκασε» και ένα ρεπορτάζ από τον έγκριτο δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά που θέλει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Θανάση Πάτρα να έχουν δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για μία πρωινή infotainment εκπομπή τα Σαββατοκύριακα που θα ξεκινά στις 09.00 και θα τελειώνει στις 13.00.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι δύο παρουσιαστές εξετάζουν τη συγκεκριμένη πρόταση χωρίς όμως να έχουν συμφωνήσει ή να έχουν υπογράψει.

Ωστόσο, γίνεται αντιληπτό ότι οι Αντενικοί προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη για εκείνους λύση για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου που θα τους φέρει τηλεθέαση.

Αναμένεται, μπορεί και μέσα στην ημέρα, να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το συμβόλαιο της Μπέττυς και για το αν θα ενεργοποιηθεί το +1.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα