Λ.Νάργες: «Δεν σκέφτομαι την τηλεόραση καθόλου»

13.06.2024 / 17:09
laoura-narges-genethlia

«Μέσα σε 6 μήνες αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου. Δεν είχα την ανάγκη να επιστρέψω στη ζωή όπως ήταν πριν αλλά είχα την ανάγκη της οικογένειας», είπε η Λάουρα Νάργκες δηλώνοντας πως ο Χρήστος Σαντικάι είναι ο άνθρωπός της.

«Είναι σαν να είμαστε από πάντα μαζί. Είμαστε πολύ διαφορετικοί αλλά μοιάζουμε και σε άλλα. Είναι καλλιτέχνης με «κ» κεφαλαίο. Κάνει μπάνιο και ξαφνικά φωνάζει πως του ήρθε μια μελωδία. Ο Χρήστος είναι ο καλλιτέχνης, εγώ είμαι με το γερμανικό πλάνο. Ο μικρός μεγαλώνει με πολλές γλώσσες, εγώ του μιλάω στα γερμανικά, ο Χρήστος στα ελληνικά και η πεθερά μου αλβανικά».

Η Λάουρα Νάργες είπε πως κατά την εγκυμοσύνη το σώμα της κουράστηκε τόσο που δεν ήθελε να πιεστεί με άλλα θέματα.

«Δεν πρέπει τίποτα. Εγώ έχω την ανάγκη να είμαι με το άντρα μου και το παιδί μου. Δεν το αλλάζω αυτό το πράγμα. Νιώθω συναισθηματική ασφάλεια με τον Χρήστο. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό. Μετά την εγκυμοσύνη εκτοξεύτηκε η καριέρα του Χρήστου. Ο μικρός μοιάζει στον μπαμπά μου αλλά έχει και από τον Χρήστο κάτι, αλλά το πρόσωπο είναι του μπαμπά μου».

Η Λάουρα Νάργες δημιούργησε το δικό της site και λανσάρει το 1ο brand ρούχων και μαγιό με την επωνυμία «Oui slay» («ναι τα σπας»).

«Αυτό το brand προσπαθώ πολύ καιρό να το ετοιμάσω. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον με ασφάλεια που να μην σε νοιάζει πώς είσαι, τι χρώμα είναι το δέρμα σου κλπ. Έχουμε μέχρι xx large για να έχουμε για όλες τις γυναίκες. Εγώ τώρα το μαθαίνω όλο αυτό».

Αναφερομένη στο εάν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση είπε:

«Δεν σκέφτομαι την τηλεόραση καθόλου. Την τηλεόραση την αγαπάω πολύ. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν δικαίωμα να σε περνάνε για χαζή. Πρόκειται για δουλειά και δεν έχω διάθεση να ακούω χαζομάρες για το γιατί δεν πετυχαίνει κάτι. Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που μπορώ να νιώσω ασφάλεια και δεν θα με προσβάλεις. Δεν ήμουν τυχερή στην τηλεόραση. Κάποιος μου είχε πει πως ‘’δεν είσαι αρκετά diva για να κάνεις τηλεόραση’’. Το θεωρώ άδικο να χρεώνονται όλα στους μπροστινούς ενώ καταπίνουμε όσα γίνονται από πίσω γιατί φοβάσαι μήπως δεν σε πάρει το άλλο κανάλι. Εγώ αυτήν την τρομοκρατία δεν την θέλω».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα