Λουξ: Επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση Anuga, στην Κολωνία της Γερμανίας (φωτό)

19.10.2023 / 19:07
Loux 3

Η Λουξ συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στην κορυφαία εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών, την Anuga, που πραγματοποιήθηκε 7 με 11 Οκτωβρίου 2023 στο Εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας στη Γερμανία.

Ειδικότερα, στο hall 10.2 στο Εθνικό περίπτερο της Ελλάδας βρέθηκαν εμπορικοί επισκέπτες από την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική καθώς και από τη Μέση Ανατολή και την Ασία, ξεπερνώντας τις 200 επαφές συνολικά. Οι επισκέπτες  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας.

Για πρώτη φορά στην Anuga, η Λουξ παρουσίασε τη νέα πορτοκαλάδα λουξ free και τη σειρά λουξ Tea και τη νέα σειρά χυμών λουξ σε χάρτινη συσκευασία, προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική, φυσική και απαράμιλλη γεύση τους. Η λουξ free, τα λουξ Tea και τα λουξ plus ‘n light είναι τα μόνα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, χωρίς ασπαρτάμη και χωρίς συντηρητικά, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητά στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά. Αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρίες της Ιαπωνίας για τη νέα σειρά των χυμών και αναψυκτικών λουξ χωρίς τεχνικά γλυκαντικά.

Το αποτύπωμα της έκθεσης ήταν θετικό αφού ευοδώθηκαν συναντήσεις με υφιστάμενους πελάτες ενώ τέθηκαν τα θεμέλια σύναψης νέων συνεργασιών, που αναμένεται να ενισχύσουν τη στρατηγική της Λουξ για την περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

Η Λουξ εναρμονίζεται πλήρως με τις νέες τάσεις και τις καινοτομίες στην αγορά τροφίμων και ποτών και δημιουργεί προϊόντα άριστης ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά, που σέβονται τις σύγχρονες ανάγκες του παγκόσμιου κοινού.

Επισυνάπτεται σχετικό φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονται οι κάτωθι:

Λουξ: Επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση Anuga, στην Κολωνία της Γερμανίας (φωτό) 3

Μαρίνος Γιαννόπουλος, Chief Executive Officer, Enterprise Greece

Λευτέρης Αυγενάκης, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος Λουξ

Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος ΕΒΕΑ

Μπέτυ Αλεξανδροπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Enterprise Greece

Λουξ: Επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση Anuga, στην Κολωνία της Γερμανίας (φωτό) 4

Γιάννης Γρίβας, Διευθυντής Εξαγωγών Λουξ

Χρύσα Μαρλαφέκα, Λουξ

Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος Λουξ

Χαρά Μαρλαφέκα, Λουξ

Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας, Λουξ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα