Ημερίδα: Η Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού Πανεπιστημίου Πατρών και το έργο της

20.10.2023 / 12:38
ka 19

Η Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΜΣΣ) του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ., διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Η Μονάδα Στρατηγικού Σχεδιασμού Πανεπιστημίου Πατρών και το έργο της».

Η ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο υλοποίησης της αντίστοιχης πράξης (MIS 5183499), η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

H ημερίδα θα καλύψει τις ακόλουθες θεματικές:

Οργάνωση και λειτουργία της Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού

Στρατηγικός και επιχειρησιακός σχεδιασμός του Ιδρύματος

Μεθοδολογία παρακολούθησης του Στρατηγικού Σχεδίου – Ολοκληρωμένο

Πληροφοριακό Σύστημα της ΜΣΣ

Ειδικές μελέτες για την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδιασμού

Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρξει η δυνατότητα ανταλλαγής καλών πρακτικών, συζήτησης για την ανάληψη κοινών ενεργειών και καταγραφή ζητημάτων που απασχολούν τις ΜΣΣ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, Καθηγητής Διονύσιος Μαντζαβίνος.

Προσοχή: Για την παρακολούθηση της ημερίδας απαιτείται εγγραφή έως την Δευτέρα 23/10 εδώ.  Μετά την εγγραφή θα σας σταλεί το link την ημερίδας.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και περισσότερες πληροφορίες την ΜΣΣ του Παν. Πατρών μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Μονάδας: https://mss.upatras.gr

—-

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα