Λουκίλα Καρρέρ: Ο Μίμης Πλέσσας ήταν τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει το κρύο

27.01.2022 / 22:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 7

O Μίμης Πλέσσας και η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ έμειναν εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους, χωρίς ρεύμα, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίδα.

Μάλιστα, κατά τη χθεσινή ημέρα, η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό» είχε απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους φορείς λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ανοίξτε τους δρόμους, θα θρηνήσουμε θύματα».

Η σύζυγός του, Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης (27/01) και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε εκείνη και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν, αφού έμειναν τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα και συνεπώς, χωρίς θέρμανση.

Θα είμαι ειλικρινής. Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ δεν ήθελα αυτό όμως, ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη μου και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει. Ήθελα να δώσω τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο.

Θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο ένα ασθενοφόρο ή κάποιον να ανοίξει το δρόμο. Το ζητούμενο ήταν να σώσω, που έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί, αν δεν ερχόταν το ρεύμα και έχω και αποδείξεις και μηνύματα στο κινητό. Θα θρηνούσαμε νεκρούς» ανέφερε αρχικά η Λουκίλα Καρρέρ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα