Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναβολή για τον Μάιο του 2025 η δίκη για τη 2η υπόθεση revenge porn

15.05.2024 / 14:00
b28b93adb34f4695bafbc49cc16f7b0f

Για τις 20 Μαΐου 2025 αναβλήθηκε η δίκη του πρώην τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου σχετικά με τη δεύτερη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις revenge porn για τις οποίες διώκεται.

Ο 61χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο αρβύλα» έφτασε προχθές μόνος του στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου τον περίμενε ο δικηγόρος του, και κατευθύνθηκαν μαζί στη δικαστική αίθουσα, δίχως να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, ο Παναγιωτόπουλος ανέβαζε στο διαδίκτυο διάφορα βίντεο με προσωπικές στιγμές τους, με σκοπό να τη βλάψει. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παρουσιαστής έχει ήδη μία καταδίκη στις «πλάτες» του, καθώς καταδικάστηκε σε πενταετή κάθειρξη για την πρώτη υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Espresso, οι δικαστές είχαν απορρίψει το αίτημά του να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, αποφασίζοντας να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής που του επιβλήθηκε, εν όψει του επόμενου βαθμού δικαιοδοσίας, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής εγγυοδοσίας, ύψους 10.000 ευρώ.

Η δίκη είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από σχετικό αίτημα της 39χρονης πρώην συντρόφου του παρουσιαστή, η οποία είδε το 2018 αναρτημένα βίντεο με προσωπικές στιγμές της. «Προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Εγώ τα ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα να τιμωρηθεί» είχε πει η ίδια, συμπληρώνοντας πως ένιωθε ψυχολογικά πιεσμένη κάθε φορά που ξυπνούσαν όλες αυτές οι μνήμες. Είχε προσθέσει δε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την είχε προσεγγίσει με σκοπό να την πείσει να αποσύρει την καταγγελία, λέγοντάς της ότι θα την παντρευόταν!

«Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε, και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλώς με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στον δρόμο και να μη γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτήν την υπόθεση» είχε τονίσει η 39χρονη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα