Κέιτ Μίντλετον: Θα είναι «άφαντη» όλο το 2024

25.05.2024 / 11:33
kate

Η Kέιτ Μίντλετον μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ανώνυμη πηγή είπε στη «Daily Beast» ότι το ημερολόγιο της πριγκίπισσας για το έτος είναι «άδειο», προσθέτοντας ότι «δεν θα απέκλειαν ένα ακόμη μήνυμα μέσω βίντεο που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιθανότατα «δεν θα εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο του έτους» ενώ «περιβάλλεται» από την οικογένειά της, καθώς συνεχίζει μια πορεία προληπτικής χημειοθεραπείας έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο στις αρχές του έτους, όπως αποκάλυψαν βασιλικές πηγές και φίλοι του πριγκιπικού ζεύγους. Η Κέιτ και η οικογένειά της αναμένεται να περάσουν την επόμενη εβδομάδα, που είναι σχολικές διακοπές, στο εξοχικό τους στο Κτήμα Σάντριγχαμ. Οι γονείς της, με τους οποίους είναι πολύ κοντά, θεωρείται βέβαιο ότι θα την επισκεφτούν το διάστημα αυτό.

Όσο για τον Ουίλιαμ αναμένεται να αφιερώσει ακόμη περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς η βασιλική οικογένεια είπε ότι θα αποσυρθεί από κάποια δημόσια καθήκοντα προκειμένου να μην αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τις πρόωρες γενικές εκλογές που προκηρύχθηκαν αυτήν την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα πραγματοποιηθόύν στις 4 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα