Τραμπ: Έβαλα την τεχνητή νοημοσύνη να μου κάνει πιο ωραία μια ομιλία

14.06.2024 / 18:05
trump

Ομιλία που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, αφού εντυπωσιάστηκε από το περιεχόμενό της.

Αυτό είπε στο podcast του Λόγκαν Πολ, όπου χαρακτήρισε την τεχνητή νοημοσύνη ως «υπερδύναμη», αλλά προειδοποίησε επίσης για τους πιθανούς κινδύνους της.

Είπε ακόμη ότι ο λόγος προέκυψε κατά τη διάρκεια συνάντησης με «έναν από τους κορυφαίους ανθρώπους της βιομηχανίας», τον οποίο δεν κατονόμασε.

«Είχα μια ομιλία που ξαναγράφηκε από την τεχνητή νοημοσύνη», είπε ο Τραμπ στο podcast.

Ο κορυφαίος παράγοντας ρώτησε τον Τραμπ αν θα βγάλει λόγο. Όταν του απάντησε θετικά, «πάει, κλικ, κλικ, κλικ, κλικ, και περίπου 15 δευτερόλεπτα αργότερα, μού δείχνει την ομιλία μου που είναι γραμμένη που είναι υπέροχα, τόσο όμορφα. Είπα, “Θα το χρησιμοποιήσω αυτό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο”».

Ο Τραμπ δεν είπε σε ποια εκδήλωση χρησιμοποίησε την ομιλία που δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη, αναφέρει ο Guardian.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προέβλεψε ότι τα ρητορικά χαρίσματα της Τεχνητής Νοημοσύνης θα μπορούσαν να σημάνουν το τέλος των λογογράφων.

Αναγνώρισε επίσης ο Τραμπ ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει κινδύνους, ιδίως όσον αφορά τα deepfake. Προειδοποίησε μάλιστα για μια φανταστική κατάσταση όπου μια ψεύτικη φωνή προειδοποιούσε για πυρηνική επίθεση στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα