Κατάθεση ψυχής από την Έρρικα Πρεζεράκου- «Τώρα πενθώ»

24.12.2021 / 7:24
prezerakoyerika

Η Έρρικα Πρεζεράκου μέσα από ένα βίντεο 18 λεπτών μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες των τελευταίων 2 ετών, τα τραγικά γεγονότα που την σημάδεψαν, αλλά και τις μεγάλες απώλειες.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Να θυμίσουμε πως η γνωστή αθλήτρια το τελευταίο διάστημα έχασε την επτάχρονη ανιψιά της, η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η ίδια είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό με το χέρι της.

Μέσα από ένα Live βίντεο που έκανε στο instagram, η Έρρικα Πρεζεράκου αρχικά ανέφερε: «Τώρα που έρχεται η νέα χρονιά αισθάνθηκα ανάγκη να το κάνω αυτό το βίντεο γιατί έχω ανάγκη να πω κάποια πράγματα. Τώρα πενθώ για όλα αυτά που μου έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια», είπε πριν περάσει σε λεπτομέρειες.

Και αργότερα πρόσθεσε: «Θα σας πω ότι αρχικά ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να βιώνει την απώλεια. Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με το χέρι μου και είχα μια απώλεια, ενώ είχα μπει σε μια διαδικασία ότι έπρεπε να αντεπεξέλθω, ξαφνικά ήρθε κάτι που ήταν πολύ πιο σπουδαίο. Ξαφνικά εκεί που κάνεις έναν αγώνα για να επιβιώσεις, ξαφνικά έρχεται κάτι άλλο», δήλωσε η Έρρικα Πρεζεράκου με δάκρυα στα μάτια.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχω βιώσει μεγάλη ανθρωπιά και αγάπη από πολλούς από εσάς», αποχαιρέτησε έτσι η Έρρικα Πρεζεράκου τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα