Καλογερόπουλος: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τα κατάφεραν στις πανελλήνιες

27.08.2021 / 20:46
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
na 15

Μετά την ανακοίνωση εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας, των εισακτέων στις Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος δημοσιοποιεί την εξής δήλωση:

“Εκ μέρους της δημοτικής αρχής, θέλω να συγχαρώ θερμά τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που πέτυχαν το στόχο της εισαγωγής τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές που επέλεξαν. Σε μια συγκυρία πολύ δύσκολη, με συνθήκες αντίξοες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν απογοητεύτηκαν μα πείσμωσαν και έδωσαν τον αγώνα τους, που στέφθηκε με επιτυχία. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και καλές σπουδές.

Θέλω όμως να αναφερθώ και σε όσους δεν είχαν σήμερα ευχάριστα νέα και έμειναν εκτός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για την τίμια προσπάθειά τους και όσο κι αν σήμερα νιώθουν στενοχώρια, να μην ξεχνούν πως η ζωή είναι γεμάτη επιτυχημένους δρόμους που οδηγούν στην ευτυχία και που δεν συνδέονται απαραίτητα με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο. Ευχή μας είναι να είναι γεροί, να μην σταματήσουν να παλεύουν και να διεκδικούν το δικό τους προσωπικό όνειρο”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα