Η…”δημοτική ενότητα Πατρών” ήταν ο δήμος – Η γκάφα που έφερε σύγχυση

07.02.2021 / 11:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 24

Χαμός έγινε στους κύκλους των δασκάλων και των εκπαιδευτικών με την γκάφα του υπουργείου Παιδείας να αποκαλέσει τον δήμο της Πάτρας, δημοτική ενότητα.

Δεκάδες εκπαιδευτικοί ξεκίνησαν να παίρνουν τηλέφωνα ο ένας τον άλλον για το αν τα σχολεία σε περιοχές εκτός του κέντρου της Πάτρας, κλείσουν τελικά ή όχι.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον πρόεδρο του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Πάτρας, Νίκο Θεοδωρόπουλο να προχωρήσει σε ανάρτηση και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γράφοντας τα εξής:  

«Συνάδελφοι επειδή πολλοί ρωτάτε για το αν θα είναι κλειστά ή ανοιχτά τα σχολεία στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους γιατί η ανακοίνωση του Υπουργείου γράφει Δημοτική Ενότητα Πατρέων και όχι Δήμος Πατρέων ,είναι λάθος η διατύπωση του υπουργείου καθώς το φεκ Τεύχος Β 454/05-02-2021 αναφέρει για όλο το Δήμο Πατρέων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Άλλωστε και ο αρμόδιος Υπουργός χτες ανάφερε όλο το Δήμο και όχι τη Δημοτική ενότητα Πατρέων».

Το όλο θέμα προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και ήρθε  να προστεθεί στο αλαλούμ με το ωράριο των σχολείων με την τηλεκπαίδευση.  Κάτι που όπως  είναι φυσικό αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς που δεν ξέρουν ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις των παιδιών τους απέναντι στο σχολείο, πώς θα κανονίσουν τα ωράρια τους και γενικότερα πώς θα ανταπεξέλθουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα