Η αρχή για το “άλμα” στην ανοσία – Πόσα εμβόλια θα γίνουν στην πρεμιέρα του εμβολιαστικού κέντρου της Πάτρας

14.04.2021 / 22:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 23

Πάνω από 400 εμβόλια θα γίνουν την πρώτη μέρα λειτουργίας του mega εμβολιαστικού κέντρου της Πάτρας, στο κτίριο του ΟΛΠΑ, στο νέο λιμάνι.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αυτή μέρα που θα επιταχύνει σε σημαντικό βαθμό την εμβολιαστική διαδικασία στην Πάτρα και στην Αχαΐα και αποτελέσει την αρχή για να γίνει ένα άλμα στο τοίχος της ανοσίας που καλείται να κτίσει η περιοχή για να ξεπεράσει την πανδημία.

Τα εμβόλια που θα γίνονται στο εμβολιαστικό κέντρο θα είναι αποκλειστικά της εταιρείας Moderna και όπως εξηγούσαν οι υγειονομικές αρχές, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από τους ασφαλισμένους για τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με τα εμβόλια της Jonson και Jonson.  

Για τον λόγο αυτό και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινιστικές εξηγήσεις δεν έγιναν ακυρώσεις στα προγραμματισμένα ραντεβού των εμβολίων που είναι να γίνουν στο νέο κέντρο. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εμβολιαστικής διαδικασίας η Αχαΐα βρίσκεται αρκετά υψηλά στη λίστα, στην έκτη θέση, ενώ με το νέο εμβολιαστικό κέντρο θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Όλα στο mega εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας είναι έτοιμα για τη λειτουργία του, ενώ σε πρώτη φάση όπως έχει εξηγήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς θα λειτουργήσουν οι 8 εμβολιαστικές γραμμές από τις 16 στο σύνολο τους που θα προστεθούν αργότερα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα