Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν μιλάνε υποστηρικτικά για έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα, εκτίθενται

20.09.2021 / 23:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ra 33

το πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όπου θα υποδυθεί έναν μαφιόζο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Ευτυχώς τελευταία έχουμε αρχίσει και τα πράγματα μπορούμε και τα λέμε πιο εύκολα. Υπήρχαν κι άλλες στο παρελθόν βιτριολικές επιθέσεις και κρύβονταν, δεν ήθελαν να βγουν, ντρέπονταν και κλείνονταν για πάντα στο σπίτι. Ευτυχώς έμαθαν τον τελευταίο καιρό, με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί κυρίως σε γυναίκες, να μην σταματάνε και να βγαίνουν μπροστά για να διεκδικούν το δίκιο τους. Έτσι, ο εγκληματίας θα ξέρει ότι τιμωρείται πολύ αυστηρά. Δεν είναι ότι είχα ένα πάθος και έκανα μια μαγκιά».

«Πλέον δεν ισχύει ότι ίσχυε παλιά και αυτό πρέπει λίγο να το ξεχάσουν όσοι έχουν παλιές νοοτροπίες ή έχουν γαλουχηθεί με αναχρονιστικά πρότυπα» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η κοινωνία είναι τόσο ψιλιασμένη που, όταν οι άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε υποστηρικτικά σε έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα και δεν το βουλώνουν, εκτίθενται από μόνοι τους. Άστους λοιπόν να εκτεθούν ξέρουμε ποιοι είναι, γιατί τώρα πλέον γνωρίζουμε ποιοι είναι και να απομονωθούν. Να πάνε και αυτή στη σπηλιά και την τρύπα που οφείλουν να χωθούν. Να μην εμφανίζονται με το θράσος ότι “τη γνώμη μου λέω”! Σε θέματα εγκλήματος, τελείωσε» τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα