Έπεσαν οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση στα νοσοκομεία Πύργου-Αιγίου, το μήνυμα του Ν. Φαρμάκη

18.01.2022 / 17:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
farmakis_energeiakipirgos-aigio

Ευχαρίστα μηνύματα έρχονται για τις νοσοκομειακές εγκαταστάσεις της Δυτικής Ελλάδας καθώς το πρωί της Τρίτης, ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης βρέθηκε στην Αθήνα και υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής για αναβάθμιση των νοσοκομείων του Πύργου και του Αιγίου με συνολικό προϋπολογισμό 4,2 εκατ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2014-2020” .

Να σημειωθεί ότι κάτι αντίστοιχο έχει προηγηθεί και για νοσοκομείο του Ρίου και σήμερα πήραν σειρά τα δυο άλλα νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή και δύο ακόμα σημαντικά έργα αναβάθμισης μονάδων υγείας της Δυτικής Ελλάδας ξεκινούν άμεσα.

Πριν από λίγο ο Νεκτάριος Φαρμάκης έστειλε μήνυμα μέσω των social media που είναι το εξής:

“Υπογράφτηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΤΥΠ Α.Ε. η σύμβαση κατασκευής για την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων του Πύργου και του Αιγίου με συνολικό προϋπολογισμό 4,2 εκατ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2014-2020”.

👉Είμαστε περήφανοι που, όπως κάναμε και με το νοσοκομείο του Ρίου για το οποίο η σχετική σύμβαση υπογράφτηκε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, δεν αφήσαμε να βαλτώσουν και τελικά να χαθούν αυτά τα πολύτιμα έργα για τον χώρο της δημόσιας Υγείας στον τόπο μας. Και αυτό επιτεύχθηκε χάρη στην άριστη συνεργασία μας με την ΚΤΥΠ, τον Πρόεδρο, Τ. Κατσίπη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Αθ. Γιάνναρη, αλλά και με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γ. Καρβέλη.

✔Κάθε επένδυση στην Υγεία, είναι επένδυση στην κοινωνία, πολύτιμη από κάθε άποψη. Με αυτή την αρχή δρούμε πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και – σύντομα ελπίζουμε – μετά το τέλος της πανδημίας””.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα