Ζάκυνθος: Λεηλασία στην προτομή του ιατρού Γ. Μοθωναίου

18.01.2022 / 17:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zakinthos_leilasia

Ένα “θέαμα” καθόλου ευχάριστο για αυτούς που τον γνώρισαν και δεν είναι και λίγοι, αντικρίζουν όσοι επισκέπτονται τον προαύλιο χώρο του παλιού Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Στον προαύλιο χώρο του παλιού Νοσοκομείου και το οποίο έχει περιέλθει στην κατοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων υπάρχει εκτός από το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου και η προτομή του Ιατρού Γεωργίου Μοθωναίου.

Η Προτομή του Γεωργίου Μοθωναίου έχει πέσει πάνω στην περίφραξη του χώρου και ευτυχώς μετά από μία πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να έχει υποστεί ζημιές.

Για το θέμα έλαβε γνώση η Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου άμεσα και η αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Κατερίνα Μοθωναίου υποσχέθηκε ότι η προτομή θα μεταφερθεί στον χώρο του Νέου Νοσοκομείου Ζακύνθου στο Γαϊτάνι.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί μας μιλάει ο εκτελών χρέη εφημερίου (όποτε αυτή λειτουργεί) εκκλησία του Αγίου Αντωνίου π. Ισίδωρος Αρβανιτάκης ο οποίος αναφέρει στην κάμερα του zantetimes.gr ότι το εκκλησάκι έχει λεηλατηθεί αρκετές φορές και έχει βρει σπασμένη την κλειδαριά και λείπουν από εικόνες μέχρι και το Αρτοφώριο της Αγίας Τράπεζας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα