Αχαϊα: Ανησυχούν οι καθηγητές για τη διασπορά – Τα αποτελέσματα των self τεστ

18.01.2022 / 19:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Στιγμιότυπο από το 2ο Λύκειο Γλυφάδας, την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Στις τάξεις τους επέστρεψαν και πάλι οι μαθητές/τριες όλων των γενικών και επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, με υποχρεωτική τη διενέργεια δύο self test για τον κορονοϊό εβδομαδιαίως και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα και την Πέμπτη. Αυτό αφορά τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Προβληματισμός και ανησυχία υπάρχει στους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με τα κρούσματα που εντοπίζονται καθημερινά στα γυμνάσια και στα λύκεια της Αχαΐας.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Φώτη Βασιλακόπουλο της Α’ ΕΛΜΕ Αχαϊας η διασπορά στα σχολεία είναι δεδομένη, από εκεί και πέρα οι επόμενες ημέρες θα δείξουν κατά πόσο μεγάλη θα είναι αυτή.

«Ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι με τα μέτρα για την προστασία των σχολικών κοινοτήτων. Τα ίδια ισχύουν όπως ίσχυαν και πριν. Υπάρχει έτσι  προβληματισμός στους συναδέλφους , αλλά και στους μαθητές».

Να αναφέρουμε ότι με βάση τα αποτελέσματα των τελευταίων self τεστ που έγιναν εντοπίστηκαν θετικοί 121 μαθητές σε 97 τμήματα και έξι καθηγητές.   Στο μεταξύ μειώθηκαν οι καταλήψεις στα σχολεία από τις 29 στις 18. Πάντως οι καθηγητές της ΕΛΜΕ θα πάρουν μέρος στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου στην πλατεία Γεωργίου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα