Ελένη Καρουσάκη: «Δεν ξέρω πώς επιτρέπεται να τραγουδάει η Θεοδωρίδου»

10.01.2022 / 15:16
ΚΑΡΟΥΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Την ενόχλησή της για το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει να τραγουδάει, ενώ τα νυχτερινά κέντρα παραμένουν κλειστά, εξέφρασε η Ελένη Καρουσάκη.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και δήλωσε αρχικά για τους καλλιτέχνες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού: «Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα. Εννοείται έχουμε πληγεί οικονομικά. Έχουν πληγεί και οι επιχειρήσεις από το απότομο κλείσιμο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου και δε δίστασε να εκφράσει τον εκνευρισμό της που ενώ άλλοι καλλιτέχνες είναι άνεργοι, εκείνη εξακολουθεί να τραγουδάει.

«Τώρα αυτό δε ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live, ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί και να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, π.χ. θεάτρου. Όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα