Δήμητρα Μπαλαφούτη – Μαζί με τον Νεκτάριο Φαρμάκη στην βόλτα του στο κέντρο και στην αγορά της Πάτρας

02.10.2023 / 22:13
ka 59

Η παρουσία της στο TikTok και στα social media κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν ένα από τα βασικά θέματα των συζητήσεων των εκλογών στον κόσμο, στη νεολαία και στους χρήστες των social media.

Η άμεση επαφή, όμως, με τον κόσμο έχει μια ξεχωριστή γοητεία και ομορφιά για την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο του Νεκτάριου Φαρμάκη και της παράταξης του «Μπροστά για όλους», Δήμητρα Μπαλαφούτη.

Την ομορφιά αυτή την γνωρίζει καλά η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια του Max Fm και του Ομίλου Plus Media, μέσα από τη δουλειά της όπου έρχεται σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο, τα προβλήματα και τις ανησυχίες του.

Δήμητρα Μπαλαφούτη - Μαζί με τον Νεκτάριο Φαρμάκη στην βόλτα του στο κέντρο και στην αγορά της Πάτρας 2

Έτσι, η Δήμητρα Μπαλαφούτη δεν θα μπορούσε να πει “όχι” στην πρόσκληση που της έγινε για να είναι στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη και των υπολοίπων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για να πάρει μέρος στην πρωινή βόλτα του περιφερειάρχη στο κέντρο και στην αγορά της Πάτρας για να μιλήσουν με τον κόσμο.

Η Δήμητρα Μπαλαφούτη έτσι ήρθε ξανά σε επαφή με τον κόσμο, με έναν διαφορετικό τρόπο αυτή φορά. Όμως επί της ουσίας  η μαγεία αυτή δεν άλλαξε. Και αν  κρίνουμε από το χαμόγελο της το χάρηκε πολύ! Όπως φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι. Μια ομάδα είναι άλλωστε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα