Δανάη Μπάρκα: Συγκλονισμένη με τη φωτιά που καίει την Εύβοια – «Δεν θα έχουμε στο τέλος ανάσα»

05.08.2021 / 22:18
ka 42

Pριν από περίπου ένα μήνα, η Δανάη Μπάρκα, βρέθηκε στην Εύβοια όπου είχε εντυπωσιαστεί από τα όμορφο μέρος και το καταπράσινο τοπίο.

Η νεαρή ηθοποιός, βλέποντας τις εικόνες από τη φωτιά που καίει την Εύβοια έχει συγκλονιστεί και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα.

«Εύβοια ένας μήνας πριν / χθες. Ένα μήνα πριν ήμασταν με τον @apostolos_rouvas στην Εύβοια. Μας έκανε εντύπωση και σχολιάζαμε σε όλο τον δρόμο πόσο ωραία τοπία βλέπαμε, πόσο πράσινο, πόσα διαφορετικά είδη φυτών/δέντρων και ποσό πλούσια φυσική κληρονομιά έχουμε.

Η Εύβοια-και οι άνθρωποι της-ένα μήνα μετά υποφέρουν, τυραννιούνται, αγωνιούν για την ζωή και τα σπίτια τους, και παλεύουν να απεγκλωβιστούν από τις φλόγες. Δεν ξέρω το πώς και το γιατί -ίσως αυτά τα ψάξουμε σε δεύτερο χρόνο- ξέρω όμως πως η φρίκη που προκαλούμε στην φύση και στο περιβάλλον θα μας γυρίσει πίσω-ήδη ξεκίνησε.

Ξέρω πως τώρα ακούγεται “μακρινό” ότι δεν θα έχουμε στο τέλος ανάσα, αλλά δεν είναι. Ξέρω πως οφείλουμε όλοι αφού περάσουν αυτές οι μέρες να σταθούμε όπως μπορούμε στους ανθρώπους που βιώνουν αυτή την τραγωδία.

Μόνο αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Κουράγιο στους ανθρώπους, η σκέψη μας μαζί τους…νομίζω από δω και πέρα η φράση “η ζωή συνεχίζεται” αλλάζει και πλέον μπαίνει στο τέλος ερωτηματικό… “η ζωή συνεχίζεται;”

Ας αλλάξουμε συνήθειες, για να συνεχιστεί. Ας ελπίσουμε κι ας παλέψουμε όλα αυτά να αναδασωθούν και σε λίγα χρόνια να υπάρχει πάλι ζωή! Μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους πυροσβέστες, στους εθελοντές και στους ανθρώπους που προσπαθούν έμπρακτα να βοηθήσουν με ο,τι τρόπο μπορούν. Δύναμη παιδιά!», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα