Δ. Κανελλόπουλος: «Στήριξη και εκπαίδευση του αγρότη στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας!» (φωτό)

10.09.2023 / 19:30
IMG_20230910_135455

Αμέσως μετά τα επίσημα Εγκαίνια, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια του διημέρου που μας πέρασε, Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 του μηνός, ο επικεφαλής της «Νέας Συμπόρευσης» Διαμαντής Κανελλόπουλος περιόδευσε, ως επικεφαλής κλιμακίου με υποψηφίους του συνδυασμού, προκειμένου να συγχαρεί προσωπικά τους εκθέτες της 20ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας.

Όλοι τους, εξαιρετικοί παραγωγοί αλλά και επαγγελματίες, παρουσίασαν και φέτος αξιόλογα προϊόντα τα οποία αξιοποιούν την πρωτογενή παραγωγή στον Ερύμανθο ενώ παράλληλα αναδεικνύουν και το σύνολο του επαγγελματικού και νέου επιστημονικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής, στη μεταποίηση – συσκευασία και εξαγωγές. 

Τέλος ο κ. Κανελλόπουλος συνεχάρη και όλους τους τιμώμενους από τους διοργανωτές της φετινής «ΑgreXa 2023» παραγωγούς και εθελοντές – ομάδες.

Δ. Κανελλόπουλος: «Στήριξη και εκπαίδευση του αγρότη στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας!» (φωτό) 3

Δήλωση υποψήφιου Δήμαρχου Ερυμάνθου Διαμαντή Κανελλόπουλου: «Τα περίπτερα στα οποία περιοδεύαμε είναι ο παλμός και τη ζωντάνια της υπαίθρου γι αυτό και κάθε χρόνο, το περιεχόμενο της Έκθεσης στη Χαλανδρίτσα μας κάνει περήφανους για τον τόπο μας. Παράλληλα, αισθανόμαστε το βάρος της μοναδικής ευθύνης, ως αυτοδιοικητικών του Ερυμάνθου, να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα σε αυτούς που πασχίζουν στη γη και στο χώρο όπου βρίσκεται ο επαγγελματικός τους στίβος. 

«Η ‘Νέα Συμπόρευση’ θέτει στη στήριξη και εκπαίδευση του αγρότη στην κορυφή των προτεραιοτήτων της. Είμαστε επίσης έτοιμοι, μέσα από το πρόγραμμά μας, ως νέα Δημοτικη Αρχή, να προσφέρουμε την απαραίτητη χείρα βοηθείας προκειμένου ο Τουρισμός και η Αγροδιατροφή να ανεβάσουν επίπεδο και να αποτελέσουν ένα νέο πεδίο για την εξωστρέφεια των τοπικών παραγωγών και επιχειρηματιών».

Δ. Κανελλόπουλος: «Στήριξη και εκπαίδευση του αγρότη στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας!» (φωτό) 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα