Παρασκευή, 28.01.2022, 8:34 πμ

Ακινόσογλου: “Καλύτερη η εικόνα του ΠΓΝ Πατρών από την Βόρεια Ελλάδα”

08.12.2021 / 20:29
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 18

Για τις συνθήκες με την πανδημία, την πίεση και τη νέα πραγματικότητα των υγειονομικών μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» η παθολόγος – λοιμωξιολόγος Καρολίνα Ακινόσογλου.

 «Δεν νομίζω ότι κανένας υγειονομικός δεν περίμενε τι θα μας περίμενε δύο χρόνια μετά, ήταν κάτι δύσκολο. Δυναμώσαμε μέσα από αυτό και γνωρίσαμε ξανά τον εαυτό μας και τους διπλανούς μας», είπε μεταξύ άλλων η κ. Ακινόσογλου.

Ερωτηθείσα για το αν φοβήθηκε με αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε υγειονομικός που να μην ένιωσε το ανθρώπινο συναίσθημα της ανασφάλειας, ωστόσο έχουμε ένα χρέος παραπάνω απέναντι στους ασθενείς μας».

Σε ότι έχει να κάνει το σήμερα και τις συνθήκες στο νοσοκομείο του Ρίου όπου εδρεύει, μίλησε για μια κατάσταση που δεν διαφέρει από όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία ανά τη χώρα, ωστόσο έκανε λόγο για μια εικόνα καλύτερη από αυτήν που συναντάται στα νοσοκομεία της βορείου Ελλάδας.

Για τους υγειονομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ενημέρωση ξανά και ξανά. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Είναι κάτι στενάχωρο για επαγγελματίες Υγείας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα