Παρασκευή, 28.01.2022, 1:28 πμ

Αίγιο: Συγκλονισμένοι οι έμποροι από τη βουτιά θανάτου του 75χρονου

12.11.2020 / 17:45
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
scaled

Συγκλονισμένος είναι ο εμπορικός κόσμος της Αιγιαλείας μετά την αυτοκτονία του 75χρονου από την γέφυρα που βρίσκεται πάνω από το Δημοτικό Γήπεδο Αιγίου. Ο άνδρας που έθεσε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη γέφυρα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και πριν πέσει στο κενό, φώναξε “Δεν θέλω να ζήσω άλλο”.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και να μην άντεξε και το γεγονός ότι του προέκυψε πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από το σημείωμα που άφησε, φαίνεται ότι δεν ήθελε να επιβαρύνει τους οικείους του. Ο ίδιος όπως είπε, όσο βρισκόταν στη γέφυρα δεν ήθελε να ζήσει άλλο και πήρε την απόφαση να βουτήξει στο κενό. Η είδηση της αυτοκτονίας του σόκαρε την τοπική κοινωνία του Αιγίου και όχι μόνο.

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος της Αιγιαλείας σε ανακοίνωσή του για το θλιβερό περιστατικό, που απευθύνεται στους αρμόδιους της κυβέρνησης, αναφέρει τα εξής:

«Έντονη  η ανησυχία μας για το μέλλον των Εμπόρων της περιοχής και όχι άδικα.

 Χθες μόλις θρηνήσαμε την απώλεια συμπολίτη μας καθώς δεν άντεξε άλλο την οικονομική εξαθλίωση και δυστυχώς έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο φόβος πλανάται πάνω από τα σπίτια μας. Καθημερινά οι Έμποροι που έκλεισαν τα μαγαζιά τους λόγο covid19 μεταφέρουν στον  Εμπορικό  Εισαγωγικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιάλειας τις φωνές απόγνωσης για  το αβέβαιο μέλλον.

Εμείς ως άμεσος εκπρόσωπος τους μεταφέρουμε το πάγιο αίτημα των Εμπόρων μελών μας.

“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΑΜΕΣΑ”.

Σύσσωμος ο Εμπορικός κόσμος τήρησε με ευλάβεια όλα τα μέτρα μετά από το πρώτο lockdown. Δεν είχαμε πολλά κρούσματα, ούτε είχαμε και έχουμε ευθύνες για την αύξηση των κρουσμάτων. Σας θυμίζουμε ότι σαν Νομός βρισκόμασταν στην κίτρινη ένδειξη πριν το δεύτερο lockdown.

Με μια λέξη τηρώντας τις οδηγίες των ειδικών τα  ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

Πρέπει να ανοίξουμε εδώ και τώρα!

Είναι άδικο το “όλοι στο ίδιο τσουβάλι”. Μην καταδικάζετε μια κοινωνία και μια ολόκληρη κοινωνική τάξη η οποία είναι η ραχοκοκαλιά της Εθνικής Οικονομίας σε απομόνωση με δεκάδες επακόλουθα. Προβλήματα ψυχικά, οικογενειακά και κοινωνικά. Υπάρχει ένας πολύ μεταδιδόμενος ιός, το γνωρίζουμε. Τηρήσαμε με πειθαρχία τα μέτρα ασφαλείας και συνεχίζουμε να τα τηρούμε έτσι ώστε να διατηρήσουμε την επαγγελματική και ψυχική συνοχή μας.

Στηρίξτε έμπρακτα και όχι με λουκέτα το λιανεμπόριο και την μικροεπιχειρηματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων, πιστεύοντας πως θα εισακουστεί το  αίτημά μας και η κραυγή αγωνίας, των Εμπόρων, της μικρομεσαίας επιχείρησης, των υπαλλήλων και των οικογενειών μας που αργοπεθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Μην είστε εσείς τελικά οι υπαίτιοι για το “θάνατο του Εμποράκου”!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα