Πάτρα: Οι γιατροί περιμένουν αύξηση των διασωληνώσεων – Ένα βήμα πριν τη ΜΕΘ ασθενείς κάτω των 40 ετών

12.11.2020 / 17:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
meth-intime1

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στους υγειονομικούς της Πάτρας, όπως πληροφορείται το dete.gr, η συνεχιζόμενη αύξηση της διασποράς του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή. Γεγονός που αποτυπώνεται τόσο στα κρούσματα, όσο και στις εισαγωγές ασθενών με covid στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας.

Ήδη έξι ασθενείς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ κορωνοϊού του Ρίου υπάρχουν και άλλοι 22 ασθενείς στην κλινική covid του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Στο νοσοκομείο του Ανδρέα, νοσηλεύονται δύο ασθενείς στη ΜΕΘ και 12 ασθενείς στην κλινική.

Μιλώντας στο dete.gr γιατροί που είναι γνώστες της κατάστασης που επικρατεί στα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να διασωληνωθούν και νέοι ασθενείς με κορωνοϊό, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι πολύ ισχυρότερο από το προηγούμενο.

Μάλιστα, αυτό που τους ανησυχεί είναι το γεγονός ότι μειώνεται ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων οι οποίοι θα απαιτηθεί να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ.

Όπως μαθαίνει το dete.gr, αυτή την ώρα στο νοσοκομείο του Ρίου, υπάρχουν τρεις ασθενείς με covid, οι οποίοι είναι κάτω των 40 ετών και έχουν εμφανίσει βαριά συμπτώματα της νόσου και τις επόμενες ώρες θα απαιτηθεί να διασωληνωθούν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα