Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

18.03.2023 / 14:40
Savvato1

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή όψη Ερμή – Πλούτωνα σου θυμίζει την αξία της στρατηγικής. Μπορείς να ωφεληθείς από το να ψάξεις λίγο βαθύτερα ένα θέμα. Οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια τώρα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις το τέλειο έργο ή επιδίωξη. Θα έχεις εικόνα για το τι πρέπει να εξαλείψεις για να σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου αυτή τη στιγμή. Η παραμονή της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα σε ωθεί να κάνεις ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα.


Ταύρος
Οι επικοινωνίες, ειδικά με φίλους, είναι βαθιές και ικανοποιητικές σήμερα. Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σε αρμονία βλέπεις την αξία του να κινείσαι με ηρεμία στη ζωή, αλλά και την αξία των συμπερασμάτων χωρίς βιασύνη. Οι άλλοι σου εμπιστεύονται πληροφορίες. Κάτι που δεν ήξερες και μαθαίνεις τώρα ίσως αποδειχθεί ιδιαιτέρως διαφωτιστικό. Είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις νέα επίπεδα σε κατάστασης ή να συμμετάσχεις σε μια ανοιχτή συζήτηση. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθά να αφοσιωθείς με πάθος σε ένα δημιουργικό σου έργο.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα σήμερα, βοηθώντας σε να χρησιμοποιήσεις έξυπνα τους πόρους σου. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις, να αναπτύξεις στρατηγικές, να κάνεις σχέδια και να εμβαθύνεις σε ένα θέμα ώστε να ανακαλύψεις περισσότερα για αυτό. Οι λεπτομέρειες που αγνοήθηκαν νωρίτερα είναι τώρα συναρπαστικές και πολύτιμες για σένα. Γνωρίζεις περισσότερο και σε ενδιαφέρουν αχαρτογράφητες περιοχές και όλα όσα είναι κρυμμένα, ταμπού ή μυστικά. Θα μπορούσες να δεις προσωπικά θέματα από μια νέα οπτική και να βρεις ένα άνοιγμα σε ένα θέμα που νόμιζες ότι είχες κλείσει.

Καρκίνος
Ερμής και Πλούτωνας εναρμονίζονται σήμερα και η Σελήνη περνάει τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη ματιά σε ένα θέμα. Θέτεις στόχους και ανακαλύπτεις μια νέα, ενδιαφέρουσα πλευρά στους δικούς σου ανθρώπους. Οι συζητήσεις είναι διαφωτιστικές, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο μέλλον. Έχεις περισσότερο θάρρος να αντιμετωπίσεις και να αναγνωρίσεις την αλήθεια και είσαι έτοιμη να την αγκαλιάσεις. Εστιάζεις σε ό,τι είναι ουσιαστικό και ανησυχείς πολύ λιγότερο για τα ανούσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λέων
Αν συντονιστείς με την ενέργεια της σημερινής όψης Ερμή – Πλούτωνα θα καταφέρεις να δεις ένα νέο επίπεδο σε μια κατάσταση και θα νιώσεις καλύτερα για αυτήν. Η φροντίδα των λεπτομερειών, η οργάνωση και η εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδιώξεις τους στόχους και την ευεξία σου. Συζητήσεις που βοηθούν στη διευκρίνηση ενός θέματος ή περιστρέφονται γύρω από τη δημιουργία στόχων για το μέλλον είναι δυνατές τώρα και το κλειδί είναι η υπομονή.

Παρθένος
Η εστίαση και η φιλοδοξία σου αυξάνονται σήμερα. Είσαι αποφασισμένη να εμβαθύνεις σε ένα θέμα. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για ρομαντικά θέματα ή δημιουργικά έργα και χόμπι. Ίσως μάθεις κάτι, που ενδυναμώνεται τώρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή εναρμονισμένο με τον Πλούτωνα. Αυτή η επιρροή ενισχύει τις ερωτικές σου σχέσεις. Επωφελείσαι από κοινές δραστηριότητες ή συζητήσεις για ένα μακροχρόνια ζήτημα και η συνεργασία αποδίδει καλύτερα. Ίσως αποφασίσεις να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου ή να θέσεις στόχους για τη ρομαντική και δημιουργική σου ζωή.

Ζυγός
Η μέρα είναι δυνατή για ρεαλιστικές εκτιμήσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Θα δεις ξεκάθαρα τι πρέπει να βελτιώσεις ή να αλλάξεις. Οι προσαρμογές που θα αναγκαστείς να κάνεις ίσως σου δημιουργήσουν λίγο άγχος, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σου. Ένα θέμα εργασίας λύνεται τώρα. Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες, καθώς μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σήμερα για να συμπληρώσεις κάποια κενά. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να κάνεις σχέδια, να επεξεργαστείς, να βελτιώσεις και να συζητήσεις πράγματα.

Σκορπιός
Είσαι στην ιδανική φάση για να διορθώσεις προβλήματα σήμερα, αλλά και για να έχεις υπέροχες ιδέες. Η αρμονία του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βοηθά να τακτοποιήσεις τα πράγματα και να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις. Αυτή η πτυχή διαδραματίζεται στους εκφραστικούς τομείς του ηλιακού σου χάρτη και σε βοηθά να είσαι συγκεντρωμένη και σταθερή. Είσαι πρόθυμη να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια εκεί που πρέπει. Είναι ένα χρονικό διάστημα που η ψυχολογία σου φτιάχνει πολύ.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να προσεγγίσεις αυτό που θέλεις. Είσαι επίσης έτοιμη και ικανή να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να βρεις τις κρυμμένες αλήθειες ή να φτάσεις στην καρδιά μιας κατάστασης, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας συνεργάζονται. Το ένστικτό σου λειτουργεί στο φουλ και σε βοηθάει πολύ να διορθώσεις τα οικονομικά σου και να πλανάρεις τον προϋπολογισμό σου. Δώσε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες ενός επαγγελματικού σχεδίου -η κρίση σου είναι ορθή.

Αιγόκερος
Η σημερινή όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι χρήσιμη και σε βοηθάει να βλέπεις τις σημαντικές λεπτομέρειες. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις ή η διορατικότητα ενός φίλου μπορεί να σου ανοίξουν νέους τρόπους να δεις τον κόσμο σου, ενισχύοντας την αυτογνωσία σου. Είσαι ανοιχτή στο να αλλάξεις τη σκέψη ή τη στάση σου ώστε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Είναι μια στιγμή να αναλάβεις την ηγεσία με τις ιδέες και τα σχέδια σου. Η παραμονή της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου σήμερα, είναι άλλη μια χρήσιμη ώθηση για τη διαχείριση των πραγμάτων με ψυχραιμία και υπομονή.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου και με μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα ενθαρρύνεσαι και βασίζεσαι στην υπομονή για να μετατρέψεις μια κατάσταση προς όφελος σου. Αισθάνεσαι ενθουσιασμένη με το να τακτοποιείς τα πράγματα, να οργανώνεις και να διαχειρίζεσαι επαγγελματικά θέματα και υποχρεώσεις. Γνωρίζεις πια τι πρέπει να αλλάξεις, τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου και τι να προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα για να προχωρήσεις. Θέλεις να φτάνεις στην αλήθεια μιας κατάστασης, οπότε σε αυτή τη φάση δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για επιπόλαιες ή επιφανειακές συζητήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις σχέδια και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη στο ακριβώς πίσω σου ζώδιο όλη μέρα σε ωθεί να κρατήσεις χαμηλό προφίλ σήμερα. Βλέπεις τον κόσμο λίγο διαφορετικά -από την οπτική γωνία ενός παρατηρητή. Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Πλούτωνα προωθεί επίσης αυτήν την τάση. Είναι ένα χρονικό διάστημα που κατανοείς περισσότερο τον εαυτό σου. Δεν είναι ιδανική μέρα για αποφάσεις, μιας κι ακόμα σου λείπουν κάποια κομμάτια από το παζλ. Η αίσθηση του προσωπικού σου σκοπού ενισχύεται μέσω της υποστήριξης κάποιου σημαντικού για εσένα προσώπου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα