Ξεκινά σήμερα το ιατρικό συνέδριο “Ενδόραμα”

29.01.2021 / 14:10
ENDORAMA_DigitalEdition2

Με τη συμμετοχή συνέδρων και ομιλητών, αυξημένη κατά 60% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ανοίγει σήμερα τις «διαδικτυακές πύλες» του στις 4.30μμ το Ενδοκρινολογικό Συνέδριο «Ενδοκρινολογία-Διαβητολογία-Μεταβολισμός» που διοργανώνεται από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρία και την Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων στα πλαίσια του Ιατρικού Συνεδρίου «ΕΝΔΟΡΑΜΑ 20».

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της Ενδοκρινολογίας, η εφαρμογή νέων θεραπευτικών μεθόδων με τη χρήση νέων φαρμάκων για την αντιμετώπιση διαχρονικών ενδοκρινολογικών προβλημάτων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη νοσηρότητα που δημιουργεί στις ημέρες μας η πανδημία του covid-19. Οι ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα αφορούν στους τομείς των: Λιπιδίων, της Γυναικείας και Αντρικής Αναπαραγωγής που έχουν να κάνουν με το μεταβολισμό κάθε ατόμου.

Στο τέλος της σημερινής μέρας, θα γίνει το πολιτιστικό ΕΝΔΟΡΑΜΑ με θέμα: «Οι πανδημίες στη ροή της ιστορίας» όπου ομιλητής θα είναι ο Ομ. Καθηγητής Υγιεινής, Αλέξης Μπένος του ΑΠΘ. Παράλληλα θα υπάρχει ψηφιακή σύνδεση των ομιλητών και των προέδρων με τους συμμετέχοντες να μπορούν να κάνουν live ερωτήσεις. Επίσης θα λειτουργεί ψηφιακή έκθεση που θα παρέχει πολλές δυνατότητες ενημέρωσης, λήψης υλικού και επικοινωνίας με τους υπεύθυνους κάθε εταιρίας.

Όποιοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, απαιτείται να κάνουν εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου: www.endorama.gr.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα