«Βράζουν» και με τον Τεμπονέρα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο νέος διάλογος με Κασσελάκη

21.02.2024 / 12:42
ka 22

Το σήριαλ στο παρασκήνιο μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας το βράδυ της Τρίτης (20/02/2024) συνεχίζεται και πλέον στο στόχαστρο πολλών κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο εργατολόγος επιχειρεί να παρουσιαστεί ως ο άνθρωπος ο οποίος κοντραρίστηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη και μάλιστα εξαιτίας αυτής της κόντρας ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ υπαναχώρησε στα θέματα που είχε θέσει.

«Αδικεί τα 17 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας οι οποίοι κάναμε μια σκληρή αλλά ουσιαστική συζήτηση με τον Στέφανο Κασσελάκη το να θέλει να παρουσιαστεί ο Διονύσης Τεμπονέρας ως το μοναδικό πρόσωπο που αντιπαρατέθηκε με τον Πρόδερο του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζουν.

Οι ίδιοι λένε μάλιστα ότι όταν ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα στη συνεδρίαση είπε «γιατί με αμφισβητείτε;» ο Διονύσης Τεμπονέρας τον ρώτησε: «Ποιος Πρόεδρε σε αμφισβητεί;»

«Εσύ», του απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον εργατολόγο να του απαντά: «Εγώ πρόεδρε; Όχι δεν σε αμφισβητώ».

Τόνιζαν ακόμα ότι το γεγονός ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας σήκωσε το γάντι και είπε στον Στέφανο Κασσελάκη «Δεν συναινώ στην de facto διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε αριστεροί και δεν εκβιαζόμαστε. Δεν δίνουμε ποτέ και σε κανέναν λευκή επιταγή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα