Βίκυ Βολιώτη: «Κάποια στιγμή τρόμαξα, βγήκε πολλή βία, πολύ σκοτάδι»

20.05.2021 / 23:14
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο

Η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τα επαγγελματικά της πλάνα, την κόρη της Άννα και το κίνημα #metoo.

Η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το κίνημα #metoo και τις μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος.

«Αυτή η ιστορία είναι πολύ σοβαρή, ευαίσθητη. Εγώ τη βίωσα πολύ ιδιαίτερα. Θεωρώ άξιο θαυμασμού το ότι βγήκαν άνθρωποι και μίλησαν για όσα τους συνέβησαν. Αρχής γενομένης της Σοφίας Μπεκατώρου. Θαυμάζω το θάρρος. Χρειάζεται γενναιότητα. Πολλές γυναίκες που μίλησαν είναι φίλες μου και είμαι περήφανη για αυτές, που βρήκαν το θάρρος να αρθρώσουν τον λόγο που της πονούσε.

Ως κοινωνία πρέπει να σταθούμε δίπλα τους. Να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους με σεβασμό και να τους ακούσουμε προσεκτικά. Δεν σταθήκαμε αντάξιοι των θυμάτων. Πολλοί γύρω μιλήσαμε πολύ. Κάναμε φασαρία οι γύρω – γύρω. Τα θύματα έχασαν τη δύναμή τους και εμείς κάναμε μπούγιο γύρω – γύρω. Ομολογώ ότι περνάω πένθος γι αυτό που έγινε στον χώρο μου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα