Βασίλης Αϊβαλής για β’ γύρο: “Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών…”

11.10.2023 / 10:16
ka 54

Σε δήλωση του, για τις επαναληπτικές εκλογές τις Κυριακής στον Δήμο Πατρέων, ο επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα Σπουδαία και Πάλι” Βασίλης Αϊβαλής αναφέρει:

Η πρόσφατη δημιουργία της νέας πολυσυλλεκτικής ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής μας παράταξης “Πάτρα Σπουδαία και Πάλι” πραγματοποιήθηκε από προοδευτικούς συμπολίτες μας για να δώσει διέξοδο, ανατρέποντας τα σημερινά αρνητικά δεδομένα στην πόλη μας και να φέρει πρόοδο στον τόπο και προκοπή στους συνδημότες μας.

Η “Πάτρα Σπουδαία και Πάλι” στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές κατάφερε να αποτελέσει την επιλογή πολλών δημοκρατικών πολιτών ευρύτερων δυνάμεων κατακτώντας ένα σημαντικό 20% του εκλογικού σώματος. Πάραυτα δεν κατάφερε να αποτελέσει λύση και να επιτύχει τον μεγάλο στόχο της που ήταν να γίνει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας για την επόμενη πενταετία.

Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών καταδεικνύει τον έντονο προβληματισμό της πλειοψηφίας των δημοτών απέναντι στις πολιτικές που ακολουθούνται σήμερα για την κατάσταση που βρίσκεται η πόλη, δίνοντας όμως ταυτόχρονα μια πεντακάθαρη πρωτιά στην πρώτη παράταξη.

Οι δημοκρατικοί πολίτες έχουν και κρίση και άποψη για να επιλέξουν την επόμενη Κυριακή το καλύτερο για το μέλλον της πόλης μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Θα τιμήσουμε στο έπακρο αυτή την ψήφο και θα παλέψουμε για να δικαιώσουμε κάθε προσδοκία που εκφράστηκε μέσα από αυτήν.

Το ταξίδι για την παράταξή μας, που θα είναι η νεότερη παράταξη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, μόλις ξεκινάει. Μπροστά μας είναι η αφετηρία αγώνων για την πόλη και την Αυτοδιοίκηση. Είμαστε εδώ για τους Πατρινούς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα